ShoppingVardag

Nespresso, träning och byxor:)

Innehåller reklamlänk för Cellbes

.

När min exman gick ut genom dörren den där natten, för att sen aldrig komma tillbaka, så tog han av förklarliga skäl inte med sig något. En del saker hämtad han sen, lite i smyg, men det allra mesta lämnades kvar. En del skit slängde jag efter nåt år eller så, men en sak som jag aldrig vare sig tänker återlämna eller kasta är Nespresso-maskinen:D

Den köpte jag i julklapp till honom så med lite egotänk är den ändå min, hehe.

Problemet har bara varit att de där goda kaffekapslarna antingen behövts beställas, och eftersom man har nåt slags medlemskap så har jag i så fall varit tvungen att beställa i hans namn, vilket inte går för då måste han hämta ut det från posten…och han har dessutom bytt namn ju;) Eller så får man åka till El Stockholmo och köpa i butik. Nespresso är ju så jäkla unika;)

Men nu minsann så har det kommit en pop-up butik i Gränby. Whihoo! Jag var där och spatserade igår medan det var gympa, och passade på att smaka på julsmakerna. To die for, som alltid. Så, jag köpte fyra rör kapslar och åkte hem och tog fram maskinen ur skåpet där jag haft den stående, kalkade av den och sen har jag druckit finkaffe hela dagen:)

En av julsmakerna hette Pralin, och jag ska genast köpa fler, svingod!

Jag gillar stora koppar kaffe, och min maskin tror jag inte kan fixa det, men det går att ta två kapslar:) Man får lyxa till det en gång per dag i alla fall. Jag har en maskin med mjölkskummare på och den har jag saknat. Jag är alldeles för lat för att värma och skumma manuellt, här häller jag bara i mjölk och trycker på knappen.

Jag hade ett gammalt rör kvar, som smakade utmärkt. Trots utgångsdatumet…:)

Jaja, fem år hit eller dit?

Nu är jag medlem och upptagen i deras register så jag kan shoppa över nätet själv dessutom. Det kan ju ha ändrats sen jag beställde sist, för en sisådär sex år sen då, men då var det så.

Jag tror inte att jag har så många laster, och faktiskt så är jag inte speciellt kaffeberoende, men jag tycker om det. Jag kan lugnt vara utan kaffe en hel dag, eller en vecka utan att må dåligt, få huvudvärk eller bli tjurig:) Men det är gott och jag dricker det gärna, mycket och ofta.

Ja, jag är lite extra superhappy över min återupptäckta maskin:)

.

Trixie har varit hemma idag, lite rasslig med en förkylning som behövde kureras en extra dag, men i morgon är hennes plan att gå till skolan. Hon satt och kollade på nån serie i vardagsrummet och jag satt bredvid och skulle plugga, men det gick ju sådär. Jag fastnade ju:) Flash, tror jag den hette. Men jag ska inte börja titta på nån serie, jag har fullt upp med vanlig tv;)

Så småningom kom Corrinda hem, och satte sig för att pyssla med foton, vi har framkallat en hel hög, och hon ska göra ett fotoalbum från när vi var i Paris. Hon kommer få sitta många timmar, men det är ju kul göra samtidigt.

De fyra minsta hämtades av sin farsa för lite häng, och jag drog och tränade. David, med andra ord garanti på att ta ut sig maximalt och ha träningsvärk i morgon. Efter mitt allt för långa träningsuppehåll har jag lite skavanker både här och var, ont i knät och överarmen. Det ger sig när styrkan i musklerna runt omkring byggs upp igen, det är små rackare. David ger oss ofta en bonus på slutet, och den är alltid svinjobbig. Det handlar om att ta ut sig det sista, och det är både vedervärdigt och ljuvligt:) Just nu känns det som att det om några veckor är härligt, när kondisen från sommarens intervaller kanske kommit tillbaka lite grand i alla fall…Jäkla kondis alltså, det är verkligen en färskvara.

På väg hem så handlade jag lite och kom sen hem till ett väldoftande kök, Corrinda lagade kikärtsbiffar. Så himla goda, jag älskar alla former av kikärtor. Sen satt vi länge och snackade, Robban kom han med och vi diskuterade allt från Paris till tatueringar:) Jag tycker ju att det är fint, men jag har ett litet önskemål och en stark rekommendation till mina barn, eller alla som ska tatuera sig för den delen, – välj en riktigt duktig tatuerare! Ingen som hobbykladdar hemma i köket. En bra tatuering kostar en hel del pengar, betala det bara:) Man ska ha den där för resten av livet, då kan man gott kosta på sig. Spara ihop pengarna, snåla inte. Jag tror att de lyssnade…

.

Corrinda är så rolig ibland;) Vi brukar kalla det för klantig också…;)

-Har du nya byxor på dig, Corrinda?

-Ja, de där från Cellbes, vaddådå?? Hur visste du det förresten??

-Nämen jag bara undrade….:)

Hon hade absolut ingen aning om att hon glömt lappen, och det var tur att hon inte gick iväg:)

Hon var osäker på om de var genomskinliga eller ej, och väntade med att ta bort lappen, och sen glömde hon den. Nej, de var inte genomskinliga och fick stanna.

Hon hälsar att det är de skönaste leggingsen ever, och dessutom snygga:)

Cellbes har inte tappat farten efter Black Friday utan kör på, och har förutom rabatter på jackor och jul, även förlängt sin returrätt till den 15 januari, så man kan lugnt köpa julklappar 🙂

Jag har sett en så jäkla snygg klänning, en röd i sammet, titta på den här

och säg vad ni tycker? Ska jag slå till eller inte? Den finns i flera färger men jag tänkte att sammet och rött är så fint.

Hm… smakråd please:)

Nu ska jag hoppa i säng, men vi hörs snart igen!

Natti natti

?

Kommentarer

  1. Linda

    Oj vilka riktigt snygga leggings Corrinda har på sig, såna vill jag också ha. Ska genast surfa in på Cellbes o shoppa loss lite. Roligt att hon glömde lappen. Det har jag också gjort en gång i ett par brallor men tyvärr gick jag ut i dom. Förstod inte varför jag fick så många konstiga blickar av folk förrän jag kom hem igen haha. Tur hon höll sig på hemmaplan i alla fall!

    Jag har läst din blogg länge men aldrig kommenterat något. Vill tacka för en rolig o läsvärd blogg. <3

  2. Inger

    Jag har också en nespressomaskin o kaffekapslar till den finns att köpa på Ica-kvantum,gevaliakapslar o märket l’or,inte lika många olika styrkor dock.

  3. malin

    Jag har med en nespresso och bor i skogarna i småland! Sista året har man även kunnat köpa kapslar på elgiganten, tycker det är smidigt när jag baaaara har 3.5 mil dit! Annars finns de nu för tiden att beställa på en del ställen på internet utan att man behöver vara medlem, men det är ett krafttag att orka göra det.. =)

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja man ska liksom göra det.. det är ett stort steg ibland 🙂
      Jag har ju sett dem på Elgiganten, men eftersom maskinen varit undanstoppad har jag ignorerat det:)
      Tack!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting