Okategoriserade

Födelsedag :)

Igår var det min födelsedag. Jag vaknade till av att Doris hoppade ner ur sängen med ett relativt tyst voffande, men en blick på klockan sa att jag kunde sova nästan en halvtimme till, så jag somnade såklart om. Tänkte att det nog var Corrinda som skulle börja tidigt. Ibland är hon uppe och äter innan hon gör sig i ordning, ibland tvärtom.

Jag hörde micron plinga till och lite tyst stök. I min dröm så sjöng någon… eller vänta? Jag hör det ju på riktigt? Jag är vaken ju?

Och in i sovrummet kommer åtta barn med sång, paket och ett tänt ljus. ❤️.

Jamie låg förresten och sov bredvid mig men han var snabbt med på noterna:)

Förstår ni hur otroligt rik jag är? Jag har aldrig värderat en fancy karriär speciellt högt, utan det jag mest önskat är att få så mycket tid ihop med barnen som möjligt. Och med ganska mycket facit i handen så ångrar jag ingenting. Barnen är det absolut bästa jag har❤️. De är en rikedom som inte kan mätas i kronor och ören. Att de sen är en skara empatiska, väluppfostrade, fina ungar det är ett hyfsat betyg åt en som morsa 😉

Perfekt är jag defintivt inte, långt därifrån, men jag tror jag är Good Enough.

De hade fixat lussebullar och pepparkakor och sen fick jag öppna paket.

Kattungarna var ju min stora present, från dem alla, men idag fick jag minsann även fina rosa vantar, halsband, uppläggningsskålar på en bricka, doftljus och fina ljusstakar. Alltså, jag känner mig så uppvaktad:)

Underbara trollungar:)

.

Vi klev upp och kollade på julkalendern, den är kul i år tycker jag. Ser ni på den? Jag satt ensam och kollade ikapp tre avsnitt i går, så ja, jag gillar den.

Sen kikade Jamie och jag igenom hans väska, han skulle simma idag. Han hade nog förväntat sig äventyrsbad och skojsigt, men det var ju mer simtest:) Han kan inte simma, men det kommer nog i sommar. Han tar sig fram i vattnet på diverse olika vis så det är bara en tidsfråga.

Jag vinkade iväg dem, och gjorde mig själv i ordning samtidigt som jag laddade min croc pot med ingredienserna till risgrynsgröt. Jag har aldrig testat det, men idag var det dags.

Oh jisses! Supergott!

Det tog väl en fyra timmar eller så, men jag skjutsade mamma och pappa på ett besök under tiden och sen hann jag hem och greja några timmar innan den var klar. Nu ska jag bara få barnen att fatta att det är samma, fast massor av mindre socker, som i grötkorvarna vi köper:)

Kattungarna var väldigt nyfikna när jag öppnade kylskåpet.

Det kan bero på att det stod en fiskgratäng där;) Torsk är mumsigt, det är sen gammalt. De äter torrfoder, (blötlagt) jag har köpt blötmat med men de fiser så illa att man storknar, för att inte tala om när de bajsar, av det?. Sen får de fisk kött och kyckling när det finns, alltså av det jag lagar. Torsk har alltid varit alla katternas favorit. Jag kör på samma som de andra fått, de mådde bra och det var inte maten som de blev dåliga av.

De är busiga och gosiga, och klantiga;) Det ramlar saker i golvet och de är överallt. Smulan och Zlatan hade ju lärt sig med tiden och var inte nyfikna på precis allt, som de här två är:)

Allt ska utforskas, klättras på och det är helt fritt fram att ta sig upp via nåns ben, jeans är att föredra tydligen:)

Man får vakta sina steg och passa sig när man stänger skåp eller sätter sig i soffan.

Kattungar är ljuvliga ?.

.

Nu ska jag ta och hoppa i säng, vi hörs alldeles snart igen 🙂

Natti natti ?

Kommentarer

  1. Sanna

    Jag gillar oxå julkalendern!? har spelat in o kollat efteråt jag oxå när jag inte hunnit se på kvällen ? Så det måste va ett bra betyg på en julkalender! Dottern på snart 8 tycker den är bra. Sonen på snart 7 tycker den är sådär… Han vill nog ha lite mer ”action” ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting