Julklappstips!OkategoriseradeShopping

Julklappstips:)

Innehåller annonslänkar för Jotex, Ellos, Cubus, Hunkemöller

.

Jag uppskattar enormt att få tips från er, och från vänner och bekanta, och därför vill jag såklart gengälda det med ”återtips” 🙂 Jag sitter just nu och surfar runt efter julklappar, och hittar en hel del jag kommer köpa, annat som jag aldrig i hela livet skulle köpa och så lite villhöver grejor och sen sånt som liksom bara är ouppnåeligt för mig av någon anledning. Ekonomiskt eller för att det absolut inte skulle funka hemma. Jag tänkte att jag precis lika gärna kunde visa er, så det kommer lite sånt nu, och säkert framöver också.

Jag insåg när jag var på Gränby C sist att vänta lite nu här…Hm? Utbudet på nätet är oftast bättre, OCH man får ofta bättre rabatter och ibland fin återbäring på sina köp om man gör dem online( jag har refunder-knappen installerad, finns säkert annat med) …så varför skulle jag inte nätshoppa liksom?? Jag åkte hem och satte mig vid datorn:)

 

Den här dekorationen är kul, till den som kanske har allt, eller bara för att det är lustigt med klättrande gubbar på väggen 🙂

De här sittpuffarna, jag vet att jag har tjatat, men alltså de är ju så fina! Jag köpte till sist en mindre variant för jag har verkligen inte plats för en sån här maffigt stor, men som jag vill ha en, eller flera, lite överallt. Just nu har kattungarna bestämt att sittpuffen är klösbräda, så jag hoppas min överlever…

Det är fin rabatt på Jotex bästsäljare just nu, bland annat denna sittpuff.

De har även 20% på kuddar och plädar och jag vill återigen tipsa om denna.

Pläden med fransar köpte jag i rosa och den finns i många färger så jag kommer köpa fler. Den är perfekt att dra över sig i soffan, eller bara snygg när den hänger över kanten. Dessutom billig:)

 

OM man är sugen på en köksassistent så kan man få den här för halva priset!

 

Jag väntar tills jag kan få en levande köksassistent, de är bättre på att torka bord och plocka ur diskmaskinen;) Jag har haft en sån här stående i mitt skåp i tusen år, det är mammas som jag fått. Jag vill bestämt minnas att jag gav den tillbaka till henne för ett tag sen för jag använder den liksom aldrig. Bakar jag så kör jag för hand:) och allt annat de här maskinerna kan göra är sånt som jag liksom inte gör…men för den sakens skull är det en bra apparat. OM man använder den annars tar den plats bara;)

Den här vägglampan med hyllor är supersnygg och jag skulle vilja ha den i hallen, men Ett: har inte plats, och TVÅ: tror att jag måste inse att vi skulle lägga massa skit på den bara…den är så lagom snygg med skruvar, bajspåserullar, en skitig vante, en löpare till dragkedjan på jackan, en reflex och så vidare… men till den som är lite mer ordningssam:)

Det är halva priset på den med, och det är nån sån här designgrej så det är ett bra pris.

Just nu har Ellos 40% på den dyraste varan, gäller i 48 timmar bara så rappa om ni vill utnyttja:)

 

Cubus får man 3 för 2 på allt i butiken!! Holy smoke, vad glad jag blev nu när jag såg det, jag har ganska mycket på önskelistorna därifrån:) Man måste vara klubbmedlem, men det blir man på en sekund och det kostar såklart inget, men man har nytta av det. Jag är medlem överallt, och är jag det inte så blir jag så fort jag får frågan:) Idag slipper man ju nästan alltid att ha ett plastkort, och min korthållare med plats för 25 kort eller så har gått i pension, så skönt!

Jordan fick en sån här pyjamas förra året, eller onesie som de visst kallas.

Men en onepiece pyjamas i alla fall:) Han älskar den och har varvat med den och en liknande den här som är i fleece.

Onepiece i fleece

Han ska få en ny för den gamla börjar bli lite liten. Även tjejerna önskar sig pyjamasar och framför allt myskläder. Cubus har ju massor, bland annat de här blommiga mysbyxorna.

Men, om man pratar om mysiga kläder så kan man inte missa Hunkemöller!

Man kan köpa myskläder till hunden där, jag undrar om inte Doris vill ha denna faktiskt. Hon fryser ute när det är kallt, och gillar att ha kläder på sig, på allvar:) Det är lite töntigt, men gulligt. Och funktionellt.

Och givetvis finns onepiece för både stora och små mysproppar

Och även korta varianter av onesies

Hunkemöller är även det en såndär butik som kidsen önskar sig massor ifrån, de har även kuddar, värmeflaskor, tofflor och sånt. Jag ska nog kika in där och shoppa nu, såg en hel del när jag snabbt scannade sidan nu:)

Vi hörs lite senare!

 

 

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting