Okategoriserade

Jag städar:)

Förlåt för min tystnad här men jag har värsta städflowet! Ni som känner mig vet att det bara är att passa på, vilken sekund som helst går det över ?.

Jag har skurat badrum och lilla toaletten, plockat undan alla tunna kläder och skor från hallen och sen skurat in på molekylnivå. Jamen nästan;) Alla har varsina två lådor i hallen, en för skor, en för vantar, mössor och halsdukar. Alla barn använder den lådan som avstjälpningsplats för det mesta, men nu är alla gamla grejor bortrensade:)

Det är Najs när man är klar, och innan jag fick svinigt ont i hälen var det rätt kul också.

Så kul att jag rensade ett skåp och gjorde massa annat jox, ända till nu, klockan 03.00?.

Jag återkommer till er i morgon!

Vi var på en helt fantastiskt bra dansföreställning i går som jag måste berätta om, och en massa annat med:)

Saknar er när jag inser att hela dagen gått och jag inte hunnit skriva något. Det är så förankrat i mig, jag vill skriva:)

Men för nu, sov gott ??

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting