Okategoriserade

Julklappstips för hela familjen:)

I samarbete med Decubal

.

Jag vill bara tipsa er lite:) Om man funderar på att köpa hudvård i julklapp så behöver det inte bli svindyrt. Det finns ett fantastiskt bra märke på närmaste apotek, nämligen Decubal🙂

Decubal har allt man kan behöva till huden, allt från att smörja hela kroppen till punktinsatser i form av torra läppar.

Jag har ju förut berättat om några favoriter ur deras sortiment men eftersom jag inte riktigt kan bestämma mig för en, eller ens två, produkter som är bäst, så vill jag berätta lite om de här två idag.

Decubal Face vital cream och Lips & dry spots balm.

Den röda, Face vital cream är som namnet säger en ansiktskräm, speciellt för mycket torr hud. Speciellt vintertid behöver man ofta extra fukt och den här är grymt skön att använda. Den kladdar inte och ger en helt matt yta, så man behöver inte oroa sig för att se flottig ut. Suverän.

Den innehåller massa härligt, sheasmör, vitamin B, vitamin E och en hudidentisk ceramidblandning:)

.

Den vita, Decubal Lips&Dry spots balm, en liten räddare i nöden att alltid ha i väskan:)

Alltid i min väska, här på väg till Växjö för föreläsningar:)

Den är främst tänkt för punktinsatser, som torra knogar, läppar, armbågar eller småsår. För ja, man kan smörja den på de här små såren man kan få:)

Den här innehåller bland annat lanolin och bivax. Det är två saker jag tycker funkar allra bäst på just torr hud.

Jag är ofta, särskilt, eller nästan uteslutande förresten, på vintern väldigt torr om händerna. Sådär så man får små sprickor som svider. Det gör ont och händerna blir raspiga och högst tråkiga. Till det är Lips & dry spots balm helt enastående:) Den är fet och gör underverk direkt. Att man kan ha den på allt möjligt gör att det räcker om den är med, i väskan eller jackfickan, då vet jag att jag är heltäckt:)

.

Mina barn är uppfödda med Decubal, även om inte alla vet om det, men de kids som vet ( de äldre) gillar deras produkter. Det står ofta, även nu, på deras önskelistor. De är torrisar lite till mans och uppskattar att det inte kostar en förmögenhet. För Decubal har förutom att de är enkla att få tag i på apoteket även ett mycket bra pris.

Att de sen bara innehåller bra grejor och inga parfymer, parabener, konserveringsmedel eller färgämnen är ju toppen!

Jag kan ju inte avslöja deras julklappar här, men kanske kommer det finnas både en, två och tre av Decubals produkter under granen 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting