Okategoriserade

Tredje advent :)

Igår städade jag hela dagen, idag åt jag fikabröd hela dagen.

Man måste tänka på balansen:)

Det är ingen ordning på mina adventsljus! Jag brukar vara så noga, de ska liksom vara symmetriska men nu är de mer High Chaparral.

Idag var det adventsfika hos Janelle och Simon. Barnen röstade på att vi skulle ha fika varje advent, vi började hos oss, sen syrran och nu Janelle. Sen avstyrde jag sista advent för då vet jag att vi kommer ha fullt upp, det är ju dagen innan julafton.

De hade bakat så goda saker! Jag är en jäkla sucker för fika, älskar det:)

Överst pepparkaka med inbakad skumtomtar, det är supergott, och underst en chokladcookie med polkagriskross och vit choklad.

De här var så goda, ni ser ju! Och oerhört mäktiga. ?.

Jack var superfin i tomtekläder idag, och somnade nästan direkt i min famn❤️.

Jag var tvungen att lägga ner honom för att kunna dricka kaffe, skräp också, och jag lägger alltid ner bebisar på sida. Det har jag alltid gjort och det sitter stenhårt:)

Jack verkar inte ha så mycket emot det.:)

Hos Janelle och Simon är granen uppe redan och jag tycker att det är så fint med vita granar.

Även om jag nog håller mig till mina riktiga gröna granar. Minns ni att jag förra julen funderade fram och tillbaka på att skaffa en i fusk, men i år känns det helt främmande?. Bra att man är konsekvent va;)?

Vi trängde ihop oss i soffan och på några stolar. Jag hade med sex kids – Robban, Novalie, Trixie, Lovelia, Jordan och Jamie. Syrran kom såklart men Corrinda och Patricia fattades.

Sa jag att det var gott fika?

Efter en stund så vaknade Jack och fick lite mat, och sen kräktes han lite, som vanligt;) Han är en riktigt kräkråtta.

Doris är så försiktig men nyfiken på Jack. När hans strumpa åkte av så slickade hon noga fötterna 😉 Mums.

Yes you may kiss My feet?

Han är ruskigt behändig den här lilla ungen, äter sover och är glad mest hela tiden.

Idag körde Trixie med Röda Rudolf i håret.

Det är ett set köpt på TGr men borde inte vara så svårt att fixa själv. En hårmunk och lite pyssel bara.

Vi andra hade jultröjor eller / diadem 🙂

Så småningom åkte vi hemåt. Förbi Ica för att hämta paket och jag måste visa er en av kidsens julklapp, det får bli i morgon. Hon läser inte här så jag törs;)

Middag blev nästan lika lyxig som igår, då åt vi( barnen!) ravioli på burk, och idag Billys panpizza ?. Jag lovar att laga god och nyttig mat i morgon:)

Jag åt fiskbullar på burk idag och inget igår för jag glömde det i min städiver..insåg vid elva att jag var svinhungrig och drog i mig några mackor. Det blir bättre ordning efter nyår.

Kattungarna har fått ett klätterträd.

De var högst tveksamma först men nu gillar de det. Det är galet att de kan klättra slåss och jaga varandra samtidigt, för att sekunden senare pyssla om den andre?.

När jag varit hemifrån en stund så längtar jag hem till de här två. Det är så jäkla mysigt! Doris är alltid gosig och jag älskar henne innerligt men det är något speciellt med bebisar oavsett ras liksom:)

Nu ska jag sova!

Vi hörs i morgon ?

Natti natti 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting