Okategoriserade

Galaxy ZEGA:)

Innehåller annonslänk för Galaxy ZEGA .

.

Vi har fått testa en superkul grej! Ett mixed reality spel.

Det är som helt vanliga bilar men man styr dem via en app i mobilen.

Bluetooth är grejen, och det gör så att man kan få fördelarna från tv/data spelen men spelar IRL. Man kan få skydd och extra speed och man uppgraderar och blir coolare och fränare:) Responsen är perfekt, bilarna gör som man säger åt dem direkt, precis som en handkontroll till tv-spelet.

Ungarna upptäcker nya saker hela tiden som de spelar.

Jag är sämst, som alltid, men det gör inget, för det är kul ändå:) Tjejerna är supervassa och småkillarna äger.

Robban som spelat alla möjliga spel i hundra år såg skeptiskt ut först, men bad att få testa och sen var han fast?. Det är kul för hela familjen:)

Man kan antingen köpa till en speciell bana, men det behövs verkligen inte.

Man kan med fördel bygga sin egen av det man har hemma. Vi byggde en racingbana med pepparkaksburken och tomtarna:)

Sen bara kör man, skjuter på varandra, teamar ihop i lag eller bara ser vem som är snabbast genom banan. Bilarna är förvånansvärt skickliga på att köra i lite knölig ”terräng” så det är väldigt kul att testa deras förmågor och hitta på olika hinder. Man får poäng och ser och styr allt i appen.

Med mer än 30 konfigurerbara förmågor kan du påverka till exempel dina motståndares rörlighet eller styrka, eller reparera och återställ dina och lagkamraternas:)

Spelet är kreativt och strategiskt och mina barn älskar det. De håller sams och jag hör hur de diskuterar fram hur banan ska läggas och reglerna för just den här omgången. Och de leker tillsammans alla åldrar.

Dessutom, och detta är inte fy skam, så kan alla få som de vill, ungarna får spela och de vuxna kan vara nöjda med att de inte sitter fastlåsta framför en skärm:)

Jag har gjort en film som ligger på youtube, jag försöker få in den här, men har mobilen och vet inte om det funkar. På GalaxyZEGA finns fler, och proffsigare ??filmer så kolla på dem.

Vill ni sen slå till, så får ni ytterligare 100kr rabatt på det redan nedsatta julpriset:)

Ange ZEGACAROLA

Jag har kollat den:) och den gäller fram till jul. De är snabba som sjutton på att leverera.

Ni hittar GalaxyZEGA här

Och har vi lite tur så kommer filmen här, annars får ni kopiera och klistra?

Kommentarer

  1. Malin

    Åh sa till sambon att sånna måste vi ha ?
    Dock blir det ju bättre rabatt att använda deras kod ”godjul” på sidan än den du delar med dig av.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting