Okategoriserade

God morgon !

Godmorgon:)

Det verkar vara knöligt väglag runt Uppsala säger mina lokala nyheter, det gäller säkert på flera håll, så ta det försiktigt i trafiken:).

I går åkte jag till mina föräldrar och kokade knäck. Och kola:)

Det gick över förväntan, jag brukar alltid bränna mig men inte igår. Det är ju väldigt bubbligt och svinhett, lite läskigt faktiskt.

Sen var det raka vägen hem och slå in julklappar i flera timmar. Nu är allt inslaget:)

Bara det att det väntas in fler med posten ?.

Jag hade fint sällskap under tiden❤️

Ja de låg ju inte så här lugnt och stilla hela tiden, det är att begära för mycket av små kattungar. Papper som prasslar, snören som rasslar runt.. oemotståndligt för vilken katt som helst:) Men de är tacksamma att avleda med något annat som ser spännande ut, en liten stund i alla fall, sen är de tillbaka. Patricia hade stora problem, hon använde sittpuffen som bord. Eller försökte?.

Eftersom man dels tycker det är rasande gulligt med små katter, och dels har man inget val när det gäller just katter – de tar för sig som de vill, så gillar man läget 🙂

De har funnit sig väl till rätta här hemma, utforskat hela huset och man hittar dem överallt.

Kylskåpet kan man inte längre bara putta igen, speciellt inte om något luktar gott, här var det en fiskgratäng.

För övrigt, ser ni den rosa läsken? Det är skumtomtesmak och den står fortfarande där, orörd. Jag köpte två flaskor, det säger en del;) Normalt går två flaskor läsk åt direkt men denna var märklig i smaken. Inte så att den var äcklig, men fel smak på nåt vis för att dricka.

Idag ska jag städa kylskåpet, vi ska se hur det går med sällskapet:)

Jag ska se om jag kan ladda hem boken jag läser just nu även som ljudbok och lyssna medan jag städar. Jag använder ju Nextory och det är verkligen perfekt att kunna lyssna på böckerna. Eftersom det just nu är mycket skönlitteratur att läsa så finns de flesta som ljudbok, och jag känner mig inte så onyttig?. Det är lite svårt att faktiskt fatta att man för avsätta tid till att läsa roliga, bra böcker på studietid.

Sen ska jag väl städa lite mer antar jag, det är mycket sånt just nu.

Jag har fått mail från flera av er om mitt förra inlägg, att inte rabattkoden funkar. Jag beklagar och har kontaktat företaget så får vi se vad som gått fel. Tekniken mest troligt:) Jag återkommer!

Nu ska jag äta frukost och sen kavla upp ärmarna och sätta igång dagen!

Vi hörs snart igen ?

Kommentarer

  1. Margaretha

    TACK Carola för dessa helt underbara bilder på dom små missarna ! Blir riktigt avundsjuk ,men har en allergisk man.
    Är uppväxt m kissemissar o vet hur ljuvliga dom är o tröstar när man är ledsen!
    Snälla,fortsätt dela m dig av rara bilder !
    Så vill jag önska er alla en härlig o vacker jul !
    En mormor till små fransmän!
    Dom älskar också katter!

  2. Malin

    Har inte smakat den läsken, men kan tänka mig. Smakade noccos skum tomte förra året, Ja de har särskrivit, och det är just vad den smakar, skumt. Skum tomte ? nej vill man äta skumma tomtar så är gamla hederliga skumtomtar bäst.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting