Okategoriserade

Uträttat tusen saker:)

Innehåller annonslänkar för Matsmart.

.

Det känns som jag inte suttit ner på hela dagen, och det är nog så:)

Fast nä? Jag redigerade ihop den där videon i morse, men sen har jag sjåat på med annat. Kylskåpet är skinande rent på både in och utsidan, det lär ta till i morgon max innan det är söligt igen. Vissa ställen går bara inte att hålla ordning på tydligen.

När man städar sin kyl så måste man åka och handla sen:) Även om jag städar rejält minst en gång i månaden, oftast kanske varannan vecka, och då är det alla hyllor ut och diskas för att sen torka rent överallt. Jag kastar allt som är sunkigt men ändå så blir det massa jox som bara står. Idag slängde jag exempelvis en gammal öppnad påse med grillmarinad som stått där sen… ? Ja säg det?? Jag har inte använt den och jag har inte sett den förr, men idag dök den upp:)

Sen var det tvätt och städ och sånt innan jag samlade ihop massa återvinning och Jamie och drog till träningen. På vägen dit hämtade jag paket från Ica. De vädjar varenda dag om att man ska hämta sina grejor, och eftersom internethandeln ökar så fattar jag ju det.

Jag hade idag två paket från Matsmart med bland annat massor av singoalla och ballerina:) De sålde tvåpack( en av varje) för fem kronor sist jag beställde så jag passade på. Jag vet att mina barn kommer vilja ha med sig kakor och varm oboy så fort det går att åka pulka:)

Jag jublade även högt över att de svingoda smörgåspåläggen kommit tillbaka. De ska jag baka på, tror jag. Eller bara ha på pannkakan. Flera olika paket med te, superbilligt, och proteinpudding. Och nåt dietpulver?oj då! Nä jag ska inte dieta, men jag är så förbannat dålig på att äta lunch, och ibland får jag för mig att de här grejorna är ett bättre alternativ än att äta inget alls. Det är gott och man blir mätt i alla fall 🙂

Nu när jag länkade så såg jag att de hör bön också:) Jag har länge letat efter kryddor hos Matsmart men det har inte funnits. Nu fanns det massor så jag ska beställa i morgon, nu är jag för trött;) Det är ju så här att nu när jag har span och vet på ett ungefär vad som kommer, så svider det att köpa till fullpris i butik ?.

De hade fraktfritt förra gången jag beställde, hoppas det är kvar i morgon!

.

När jag hämtat paketen så åkte jag mot träningen och var lite stressad. Trafiken är oberäknelig. Samma sträcka kan ta en kvart eller 45 minuter.

Halvvägs dit inser jag att jag glömt min träningsväskan! Jag var ombytt men hade inga skor.. tänkte först att jag har mina uteskor, sopar av dem lite bara. Men en titt ut genom rutan på det vintervita väglaget och jag insåg att gympadojornas tid är förbi ett tag nu. Fan!

Messade syrran som inte hunnit iväg och som tur är har vi samma storlek, så hon tog med ett par jag fick låna. Supersköna! Ett par gamla sketchers från typ första löparkollektionen, med rejält uppbyggd hålfot. Jag kände inte av hälen det minsta och måste alltså leta reda på nåt hålfotsinlägg kanske.

Vi svidade om och gick ner. David. Alltså tufft. Med Bonus deluxe idag. Tåhävningar i 20 sek, varvat med snabba fötter i tio. Åtta vändor. Sånt är så kul!! Vedervärdigt och fullkomligt vidrigt men samtidigt superkul. Han går runt och håller koll så man gör sitt bästa, skriker lite uppmuntrande och pushar där det behövs. Sen var det stumma ben skulle man kunna säga;) och hur det kommer kännas framöver vågar man inte ens tänka på;)

Därifrån åkte vi för att köpa julgran. Första stället hittade vi inga som dög, så vi gick in på Ikea för att trycka några korv med bröd, hungrig var liksom bara förnamnet. Sen kikade vi en vända till men hittade inget, så vi körde till Gränby. Vet ni vad jag lyckades med??

Något jag aldrig ens varit i närheten av, och som jag skäms över. De håller på och bygger så det är tillfälliga vägar och markeringar och en skog av skyltar. Jag förklarar mig här;)

Plötsligt kör en bil ut från parkeringen rakt framför mig, det är de som ska väja. Utfartsregeln ni vet. Jag fick bromsa och gira och i och med att hennes bil stod i vägen så missade jag skylten som visade att jag skulle ligga till höger. Jag körde glatt, fast sur på henne då, vidare i FEL JÄVLA KÖRFÄLT! Hur är det ens möjligt? Givetvis mötte jag bilar som körde i MITT körfält, vilka spånskallar..?men det var ju jag som var helt fel. Sjukt pinsamt även om det var gott om plats så ingen olycka i sikte och bara att glida över på rätt sida när jag svurit en stund över hur nära de mötande körde… hm jo?.

Byggplatser är inte att leka med. Tillfälliga skyltar på marken är vansinne och tjejer som inte kan köra bil borde förbjudas. Ja inte jag då, jag är fullt kompetent så länge ingen blockerar skyltarna;)

”SÅG du att jag körde i fel fil???” Frågade jag syrran som körde bakom, och hon bekräftade att det var tjejens som kört ut, fel. Holy smoke!

Men vi hittade granar ! Jag kände mig ruskigt wild and crazy som bara tog en utan att fundera så mycket. Den var fin och jag hittar ändå aldrig den perfekta granen. Det har jag gjort en gång, då skulle jag inte alls köpa, men den stod där och ropade på mig. Det är den vackraste gran jag haft och ingen kan mäta sig med den. Men jag hoppas att denna är fin:)

Sen hem, fast först till ett annat paketombud, sen Ica igen för att köpa ingredienser till julgodis. Sen äntligen landa inne. Packa upp allt och sen äta och duscha. Sen var jag slut som artist.

Lite så här:)

Så jag gosade ner mig med de här två och en kopp te. Glodde på tv och pysslade lite, innan jag gick i säng. Och här ligger jag nu, lika sent som vanligt. ?

Vi säger godnatt nu, men hörs i morgon igen:)

Natti natti ?

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting