Okategoriserade

Julen:)

Åhhh vad trött jag blev i går kväll! Låg nerbäddad och skrev ett långt inlägg om dagen, och så tappar jag mobilen, fumlar och plötsligt hade jag raderat allt?.

Puts väck borta och fanns inte sparat någonstans. Men vafan.

Jag orkade inte alls skriva om det, och i ärlighetens namn, har ni läst hos mig nån jul så vet ni ganska exakt hur den ser ut. Vi kör Same procedure as every year James ?.

Vi åt, vi såg på Kalle och vi öppnade julklappar. Jag har firat jul på samma vis i hela mitt liv, förutom en julafton då jag satt på ett flygplan på väg hem från Gran Canaria. Helt ovärt.

Granen med alla klappar, före själva öppnandet.

Jag som envist hävdar att man bara är riktigt vuxen om man alltid är en smula barnslig, och Don’t nt grow up it’s s a trap, klär mig såklart efter det.

Klänning och tofflor från Primark och i superkvalitet så jag kommer kunna ha den tills jag blir hundra år. Bra eller dåligt får andra svara för?.

Vi måste prata om VÄDRET också.

Vi hade tio minus, gnistrande snö och strålande sol i går, på julafton. När hände det sist? Minns inte. Helt ljuvligt!

Detta års väder kan vi sätta på repeat tycker jag. Vi fick vinter nån gång efter nyår, med mkt snö och sol. Sen kom en fantastisk vår med värme och sol och sommartemperaturer, jag badade i sjön tidigt i maj och stannade i länge liksom!! På det följde en sommar som jag älskade varje sekund av, 25-30+, strålande sol och det bara fortsatte och fortsatte. Lugnet i att inte behöva stressa på att åka och bada eller klippa gräs snabbt innan det börjar regna igen infann sig. Det var många år sen sist, 1994..

På det följde sen en höst som även den bjudit på helt otroliga dagar med sol och värme. Och nu snö och kallt på jul!!

Tack alla vädergudar ????

.

Nu ska jag laga oxfilé till ett halvt kompani! Vi hörs ordentligt snart??

God fortsättning på er alla ❤️

Kommentarer

  1. K

    Låter ljuvligt med oxfilén. Sommaren 2014 var ju inte så dum den heller, ca 30 gr i 5 veckors tid. Men -94 minns jag också. Hoppas på en varm sommar även nästa år! God fortsättning alla!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting