Okategoriserade

Furniturebox!

Innehåller annonslänk.

.

Ja, om man tyckte det var mycket reor och bra priser FÖRE jul, så är det ju ingenting mot nu:)

Jag får massor av mail med supererbjudanden, och tänkte såklart dela med mig:)

Furniturebox är ett företag jag gillar, därifrån kommer bland annat mitt vardagsrumsbord. Jag får alltid frågor om det när det syns på bild:)

Jag älskar det, marmorskiva is da shit, inget syns, inget fastnar, inga repor, inga märken efter varma tekoppar. Jag har funderat på ett runt med, typ som detta:

Det är nätt och jag vill verkligen verkligen ha det, men kan omöjligen hitta nån plats för det. Lyxproblem jag vet:) Men håll med om att det är fint?

Förra julen hade jag bestämt mig för att köpa ny soffa, och satt just här på Furniturebox och letade. Problemet var inte att hitta någon jag ville ha, tvärtom – problemet var att VÄLJA! De har extremt stort utbud av soffor

Jag skulle ha en stor, och fastnade till sist för denna. Då hade familjen andra favoriter ??och det slutade med att vi absolut inte kunde komma överens. Jag kanske ska ge det ett nytt försök nu, för de har ju nedsatta priser på allt.

Från redan väldigt bra priser till ännu bättre:)

De har allt, ute och innemöbler, bord, stolar, bokhyllor, fåtöljer osv. Om man vill klämma och känna så finns det fysiska butiker också:)

Så dagens tips blir alltså Furniturebox ??

Kommentarer

  1. Ann

    Har exakt den soffan… Snygg och ganska billig, inte heller helt obekväm (har suttit i sämre), men tyvärr ingen bra kvalitet. Kuddarna (dynorna) tappar formen totalt, speciellt de i ryggdelen. De säckar ihop helt, man får hålla på att pressa tillbaka stoppningen där den ska vara, forma om kuddarna. Annars har man som runda korvar bakom ryggen, vilket är obekvämt. Men att forma om dem hela tiden är inte kul, för de plattas ihop så fort man lutat mot dem en gång. En kompis köpte en ljusgrön jättefin U-soffa från samma företag. Den var superobekväm, hård, knappt någon stoppning alls. Tyget sög åt sig allt, minsta vattendroppe blev en synlig fläck. Klädseln skulle vara avtagbar, fanns dragkedja och i teorin hade man kunnat plocka av den. I praktiken satt tyget fast i innerkudden, materialen hade som flätat ihop sig med varandra. Så nej, gick inte att tvätta. Soffa är en investering, den ska hålla länge och tåla ganska mycket. Jag skulle satsa lite extra och köpa en kvalitetsmöbel, åka till en fysisk butik och provsitta och känna och klämma. Kan vara värt besväret och de extra kronorna. Vi måste köpa en ny ganska snart trots att vår soffa är endast två år gammal. Med andra ord blev den inte så värst billig…

  2. Sari

    Varning! Köpte en liknande soffa därifrån för två år sen och det är den obekvämaste soffa jag någonsin ägt. Köpte den under stress med skrikande barn. Orutinerat! Jag vet, men nu väntar jag bara på att nått barn/tonåring ska spilla nått så jag får byta den med gott samvete!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting