Okategoriserade

Julkula, Sverige och nyhet:)

Innehåller annonslänkar för Cellbes

.

Jag har glömt att visa er min nya Disneykula som jag köpte på Disneyland Paris ju:)

Lamporna lyser 🙂

Det är ett sjå utan dess like att välja när man står där med massa fina saker framför sig:) . Nu ville jag väldigt gärna ha en som det stod just Disneyland Paris på, och det gör det, plus God jul på franska.

Jag kan uttala det perfekt, jag har läst franska en gång i tiden och det är väl det enda jag kan;) men stava kan jag inte. Haha.

Jag vet inte om jag visade er Groot?

Han är ju så jäkla söt:) Groot är nåt slags träd och är med i Avengers. Jag har lite svårt för att välja vem som är finast, Groot eller Star-Lord aka Chris Pratt ?

Mirka håller med:)

Haha jag bara skojar, Chris slår det mesta ?.

.

Idag slöade vi, sen kom syrran och vi gick en två timmars promenad med Doris, för att sen åka och träna. Mer hjärngympa än fysik dock, för det var ett danspass;) När man är smidig som ett kassaskåp och ska dansa med rullande höfter och nån slags takt… alltså det är inte så lätt?.

Men det är kul som sjutton, och vi laddar långsamt upp för nyårsaftonens pass med David. Han ska ha nåt ultrahitsuperextremvärstingpass som kommer vara livsfarligt. På frågan om man får uppleva 2019 så flinade han bara och ryckte på axlarna 😉

Om vi mot förmodan pallar så har vi bokat pass med honom även första januari… 🙂

Efter nyår kommer alla som gett nyårslöftet att börja träna, och det är tvärtjock på alla pass och gymmet svämmar över. Det brukar lugna ner sig i februari när folk ledsnat;) Jag uppmuntrar ju alla att träna, men jag vill inte behöva missa min egen träning för det;).

.

Åkte hem efter träningen och hamnade framför VM – krönikan, jag blev lika besviken att Sverige fick spö och åkte ur VM nu som i somras. ?

Men åhh så det gick rysningar längs med ryggraden. Fasen vad bra Sverige var!

Jag blev visst sittande framför tv:n resten av kvällen .. ooops! Men mellan jul och nyår får man softa, det är legalt och helt behövligt. Efter nyår ska jag lägga in en hög växel och skriva tio sidor minst samt massa uppgifter:) Att skjuta upp saker är lite av en paradgren.

.

En annan sak jag skrattade gott åt idag när jag plockade i ordning i vardagsrummet är det här hörnet.

Mitt hörn. Min plats, där jag oftast sitter och skriver och läser och såklart ser på tv. Alla snor fåtöljen för det är favorit hos hela familjen:) Soffan och fåtöljen från Ikea, men resten från Cellbes 🙂

Kuddar, både i vitgrå päls och ”fårullspäls,” plädar i fårull och långhårigt, ”fårskinn”, lampan bakom fåtöljen i fönstret, golvlampan, adventsljusstakarna och gardinerna 🙂

Allt från Cellbes. Jag har såklart inte köpt allt på en gång, men samlat på mig med tiden. Det nyaste är kuddar, pläd och fårskinn i fårskinnslook:) De är helt ljuvligt mjuka?. Jag köpte flera skinn och lade i kökssoffan i stället för att klä om den. Lite lat men väldigt mycket mer praktiskt. Bara ta ut och skaka, och vid behov tvätta.

Det ligger ju ett och annat djur och jäser här:) Ja man får lägga i ordning både kuddar och fällar mest hela tiden, Doris specifikt ska helst ligga på en kudde, då ser hon ut perfekt genom fönstret;)

Cellbes rear finfint nu de med 🙂

Och de har fått in nyheter! Jag som inte alls har bråttom med att ta bort julsakerna utan gärna har det kvar hela januari, speciellt ljusen, föll som en jäkla fura för den här gardinen med fåglar på

Den ska jag ha:) så är det bara.

Och nu ska jag hoppa i säng!

I morgon ska barnen hänga med den andra föräldern, alltså fyra av dem. Jag funderar på att gå på bio, och ska även ha ett väldigt spännande möte som jag hoppas kommer gå bra. Det handlar om en sak som vi kan göra ihop, alltså ni och jag:) Om ni vill förstås ?. Tänker hålla er på halster, mest för att inte jinxa något. Förlåt!

Med det så lämnar jag er för natten nu, och så hörs vi alldeles snart igen?

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Ann Karlsson

    Hej hur tycker du fåtöljen från IKEA är? Jag har länge funderat på att köpa den men undrar om den är hård i sitsen.Mvh Ann

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Älskar den! Jag har velat ha den i flera år men tvekat eftersom det inte går att tvätta.. men slog till när den stod på Fyndhörnan:)
      Den är rätt hård i sitsen men inte på ett dåligt vis, tvärtom 🙂
      Fast, kanske är rätt ord förresten ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting