Okategoriserade

Grindewalds brott:)

För några år sen när vi var i London, så såg syrran och jag Fantastic beast och vad den nu heter? Var man hittar dem kanske?

Så var det ja;)

Vi höll på att missa den, och skenade som gaseller över Londons gator och gled andfådda in precis innan de stängde dörrarna. Den var bra, och såklart måste man se den andra på bio. Så idag gjorde vi det.

Fast först lite Londonbilder:) Vi var ju på Harry Potter utställningen och här är Hogwarts i all sin snöiga prakt.

Och matsalen ❤️❤️

Bussen som tog oss sista biten dit.

Det var magiskt på riktigt och jag rekommenderar alla att åka dit:)

Men tillbaka till idag!

Eftersom jag nu varit på Nordisk films biograf i Gränby där man sitter som en kung så lockar det föga att gå på sunkiga filmstaden. Så Nordisk film blev det:)

Ni som kanske vet, det här med parkeringsavgifterna på Gränby nu för tiden .. hur funkar det? Är det satt i system? Och hur i hela friden vet de hur länge man stått? Förutom att jag hatar det för man ska inte ha p-avgift på köpcentrum det är sen gammalt, så fattar jag inte hur det funkar. Bah!

Jag vet dock hur det funkar med annat, som att jag blir glad när jag ser vissa saker. Eller personer. Eller tja;)

Vi tog plats i salongen, fällde ner stolen i liggläge och sen låg vi där och käkade snacks och såg på magi:)

Lite kallt var det så jag drog jackan över mig och sen var det perfekt.

Filmen var bra, men jag är lite trög så jag måste fundera lite över släktskapen och storyn:) Googla lite kanske för jag har inte direkt ettan i färskt minne:)

.

På måndag är det ju nyårsafton!! Har svårt att fatta det, för jag minns förra som igår:)

Man måste äta kul mat, och jag behöver lite tips, vad äter ni? Det ska vara gott och enkelt:) Vi har ätit hummer men helt ärligt så är det inte värt priset. Gott, men vanliga räkor är godare ?. Jag gillar smörgåstårta och ska försöka sälja in det men tror jag röstas ner.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite, och sen sova. Vi hörs alldeles snart igen ??

Kommentarer

 1. Malin

  Jag kan tipsa om smördegsrullar. Barnen och vi vuxna älskar dem.
  En rulle färdig smördeg.
  Rulla ut och bre på färskost.
  Lägg på påläggsskinka eller kallrökt lax på hela plattan. (Vi brukar göra en rulle av varje sort.)
  Krydda.
  Rulla ihop till en lång rulle, nyp ihop skarven, så den inte rullas upp.
  Skär rullen, (som bullar) ca 1,5cm tjocka skivor.
  Lägg på bakplåtspapper och kör i ugnen i ca 200° tills de ser dina och frasiga ut.
  God och enkel förrätt, vi har haft olika tillbehör till, men rullarna är självklara.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing