Okategoriserade

Stillasittande :)

Dagarna går lugnt och stilla:) Vi gör precis det som faller oss in, och för det mesta är det att ligga framför en skärm:)

Hujedamig så icke PK ?Men det bryr ju inte jag mig om.

Man får se på film eller spela dator hela dagarna ibland, det är inget man tar skada av. Samma sak med kost och träning. Det är inte vad man äter/gör mellan jul och nyår som räknas, utan det viktiga är vad man gör mellan nyår och jul:)

Stor viktig skillnad.

Men jag erkänner rätt villigt att jag hade ont i rumpan på annandagen av allt sittande. Fläsket liksom plattas till;) Det enda som hjälper är att röra på sig, och det är på sin plats att tacka Doris för i alla fall en liten sväng om dagen.

Idag frågade jag killarna om vi skulle bygga ihop deras ”lego”. Jag köpte två förpackningar på Jula, de kostade 79kr och en bråkdel av lego. Jag har lite svårt att acceptera det svindyra priset på lego, och blev happy när jag hittade det här. Det kanske inte passar ihop med lego, eller så gör det, det spelar ingen roll:)

Selma kom som alltid och ville vara med. Den katten vill alltid vara med, helst mitt i, och ger sig inte alls om man försöker flytta på henne:)

Hon föste runt mina nogsamt sorterade högar, och kröp in i kartongen och höll på att trilla ner på golvet i den och så började hon om. Det är helt enkelt ljuvligt med kattungar ❤️. Så nyfikna och så fulla av liv.

Killarna ledsnade, Jordan brukar vara världsbäst på att bygga lego men idag lockade … taddaaaa.. datorn 😉 Men jag klagar inte, jag får aldrig bygga annars, så jag tyckte det var helt i sin ordning. Det tog lite tid, men var kul nästan hela tiden.

När det var klart bokade jag tågbiljetter till nästa träff i Växjö. Jag måste åka hem tidigare för jag ska på konsert den kvällen. Men jag vill verkligen inte missa en kursträff, så jag gnuggade logistikknölarna:) och kommer bara missa max två timmar, vilket känns ok, hellre än att missa allt. Vill man så löser man det mesta:).

Tjejerna och Jamie tog med Doris och gick till affären för att köpa lördagsgodis, och så småningom var det dags för mat. Få barn hemma så jag slängde fram rester och de försåg sig allt efter tycke och smak. Själv åt jag risgrynsgröt först och sen gjorde jag ris a la Malta på resterna av det och smockade i mig. Kaffe på det och nu sitter jag här i fåtöljen och är proppmätt. Tittar på Mannen från U. N.C.L.E… syrrans favoritserie som jag aldrig sett, varken dåtidens serie. eller den här filmen. Jag förstår varför.. den är svindålig!! Usel. Men jag måste ge den lite tid till, och stilar den sig inte så blir det Pirates of the Caribbean:)

Oj nu ser jag godisskålen alldeles ensam här på bordet… ?.

Vi hörs snart!!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing