Okategoriserade

Några favoriter:)

Innehåller annonslänkar för Cellbes

.

Jag vill minnas att jag sagt att jag skulle visa lite saker, som jag av förståelig anledning inte kunnat visa före jul:)

I julklapp så fick Corrinda det här setet från Cellbes.

Tröjan som hon bott i, den var verkligen en fullträff 🙂

Och byxor till, allt i svart men det var lättare att se när det var rosa:)

Corrinda är lång, så muddar är perfekt för henne, då kan hon dra upp byxorna så här om de är lite korta.

Patricia som inte kan stoltsera med samma längd, det skiljer över en decimeter på dem;) föredrar utan mudd och i ett av hennes paket låg de här byxorna fast i svart.

Supersnygga med sina sydda fickor på baksidan.

Jag är för övrigt lite sugen på det här nattlinnet i leopardprint

Men kan inte bestämma mig för om jag ska sälla mig till skaran som gillar Leo, eller inte… 🙂 Jag är kluven, men gillar att det är långt. Det finns i svart med om jag vill vara feg.

Cellbes rear ju nu så det står härliga till, och jag är bara lite sur att jag köpte de här fuskskinnen aka fuskpälsmatta till fullt pris 🙂

Men jag ville ha dem till jul, det är de här jag har lagt i kökssoffan. Så mjuka och mysiga att katterna är helt okey med att Doris ligger intill, bara de får ligga där:).

De finns i vitt med, vansinnigt snygga men vitt hos mig är inte vitt så länge…

Samma med de här stjärnbelysningen

finfin rea nu:) kanske ska jag köpa några till, jag har dem i poolrummet som har många fönster:)

Hm.. jomen även mina kuddfodral är på rea .

De är samma lika som skinnen

Såklart är även pläden rejält nedsatt:)

Den andra pläden som på bilden ligger i soffan, under kudden, den köpte jag förra julen och har tvättat många gånger och den är lika fin fortfarande. Vi har alltid massa plädar i soffan för alla älskar att kura ihop sig under en gosig filt. De här pälsiga är extra mysiga, fattas bara en levande brasa så kan man nästan tro att man är i videon till Last Christmas, när de dricker glögg och kastar snö i ett fantastiskt vinterland. Ja, jag vet nu inte om det finns några fällar i den videon, men ni fattar:)

Den här tröjan har två av mina tjejer, Novalie har den i grått och Trixie i rött.

Det är en superhärlig röd färg, och pärlorna på ärmarna är så fina.

De fick dem inte i julklapp, utan lite tidigare i höstas och de har använt dem massor. Den är inte på rea dessvärre men väl värd sina kronor.

Så, det var lite av vad jag gillar hos Cellbes just nu. Rea är liksom alltid kul:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing