Okategoriserade

Välkommen 2019:)

Jag avslutade det gamla året på topp, med ett grymt träningspass, och inledde det nya året på samma vis:)

Årets bästa träningspass är avklarat!! Och som tur är så kommer det fler chanser att göra bättre, för i ärlighetens namn var kroppen lite trött idag😂.

Inte på grund av alkohol då, utan mer matkoma. Förrätten såg ni igår, och varmrätten kommer här.

Jag lade ner hel min själ i dekorationen, det är viktigt att även ögonen får sin fröjd.

Jag skojar alltså. I mitt huvud så såg jag hur fint det skulle kunna bli med paprikaringen och något mer kul, men sen hade jag inget kul😂.

Desserten var den beprövade, glass, bär, grädde och lite piff i form av oreo och sticks.

Katterna fick ost vid förrätten och sen slocknade de.

Mysigt med en fot i nyllet liksom.

Doris är skeptisk till raketer så vi tog ut henne på en kort sväng vid elva, och sen fick hon vara inne vid tolvslaget. Smulan och Zlatan struntade högaktningsfullt i smällar och sov sig alltid igenom det, men eftersom jag inte vet vad kattungarna tycker, och dessutom är rädd att släppa ut dem, så stängde vi in dem i badrummet där kattlådan står. De ska få gå ut så småningom, men jag måste vaccinera och chippa dem först och det har jag liksom inte hunnit än.

Vi har massa tomtebloss på nyår, det är vårt substitut till raketer. Av flera anledningar. Men det smälls rätt bra runtomkring och i år såg vi bra. Det beror lite på vem som skickar iväg raketer och väder och vind.

Efter skålande ute i duggregn, som det brukar vara;) så gick vi in. Ungarna kollade på film.

Man måste ta fåniga bilder med filter och spela in filmsnuttar:)

Och jag och syrran gick sen en rejäl långpromenad med Doris när raketdimman lagt sig. Det var skönt och hade slutat regna. När vi kom hem hade alla lagt sig:)

Vi kröp i säng, syrran slaggade på min soffa och hade sällskap av kattungarna som röjde hela natten. De brukar sova, men nu hade de ju tupplurat hela kvällen och grejade på. Hon vaknade av att det var varmt på huvudet, och då låg Selma där och knoppade:)

De fortsatte sitt busande.

Man bör inte böja sig ner, eller försöka borsta tänderna.

Vi klev upp strax före elva, och rasslade i väg till träningen som började tolv.

Lugnt och skönt i trafiken, och faktiskt rätt tomt på gymmet, mot hur det kan vara första januari.

.

Hem och duscha och göra en rebus till pappa som fyller år idag. Nån som fattar vad han får i födelsedagspresent av oss??

Jag låter er klura på det ett tag:)

Vi åkte till mina föräldrar och fikade och satt där och snackade i några timmar innan det var dags att åka hem och käka middag . Så tråkigt att det fanns massa rester över. Not😍.

Och nu är det filmdags med några, medan några spelar dator och några gör annat.

.

Jag hoppas på att vi alla får ett lugnt och fridfullt och kul 2019.

God fortsättning och all kärlek till er från mig ❤️ Vi hörs snart igen!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing