Okategoriserade

Att ställa upp:)

Ja, efter sökandet i fredags så vaknade jag på morgonen. Lika trött som om jag inte sovit alls, och det trots att jag sovit stenhårt i sex timmar. Eller fem? Ganska länge i alla fall. Veckan har förvisso innehållit både stress och oro så det kanske bidrog. Jag både kände mig och såg ut som en helt vanlig zombie;)

Janelle fyllde 25 år igår. ❤️

Min äldsta dotter, hon som jag startade min mammakarriär med. Det blir på något vis mer och mer obegripligt för varje år att jag har så stora barn. I mitt huvud så minns jag ju exakt när de var små. Och jag är ju som jag envisas med att säga, bara 23 år, för det känns så. Jag vill absolut inte backa och vara det igen, men jag känner mig inte en dag äldre. Jag väntar fortfarande på när jag ska bli vuxen. Lite undrar jag över andra vuxna? Känner de som jag, eller ÄR de vuxna? Jag vet nog egentligen inte vad att vara vuxen innebär för mig, men tror att det är då man ska fatta allt, kunna allt och våga allt. Jag har jäkligt långt kvar 😂.

I alla fall, jag har varit mamma i 25 år!

Coolt:)

Janelle ville fira sin födelsedag med bio och middag och frågade om jag ville passa Jack. Ja tack! Jag älskar att vara barnvakt åt den lilla godingen:)

De kom och lämnade honom vid tre, och fick en snabb uppdatering om varför det kändes befogat att både Corrinda och jag hade fleecepyamas på, man får ha det när man letat gamla tanter hela natten, det är sen gammalt.

Jack är en sötnos:)

Så glad och go:)

Han åt och sov och mellan det var han happy happy och världens mysigaste.

Han är en spyråtta av rang och det blev några ombyten:)

Han kan hålla i flaskan själv upptäckte jag.

Så enkel unge. Han somnade i min famn vid tio och då var det kämpigt att hålla sig vaken för mig med:) Satt med honom i famnen och småblundade lite framför Good morning Vietnam.

De kom sen och hämtade sin lilla groda strax före elva och då piggnade jag till. Hela dagen var seg och lite sådär bomull i huvudet-känsla. Bakis, utan alkohol 🙂

Ont som fan i ljumsken och baksida lår men lite stretch så försvann det och idag känns det bra.

Idag var det kalas för Janelle. Hon bad att få vara här, för det blir trångt hos dem och det är väl klart. Speciellt som de kom med fika och allt, jag behövde bara snygga till lite:)

Tårtan var köpt men sockerkakan och chokladsnittarna hembakta. Så gott!

25 år alltså:)

Hon fick lite kläder, småsaker och ett rejält bidrag till ett Friskis och Svettis årskort. Det tycker jag och syrran är suveräna saker att ge bort och vi bara älskar när nån önskar sig det. Träning är ju lösningen på ALLT.

Ledsen, arg, glad, besviken, sviken, stel, ont, värk, tjock, smal, lagom, muskulös, tanig, whatever – träning löser allt. Möjligen inte hunger eller pengaproblem men alla fysiska och psykiska krämpor eller tillstånd blir bättre.

Tips från coachen:)

Selma sov gott..😂

Ser verkligen bekvämt ut:)

.

Det här med att ställa upp. Jag försöker alltid att göra det, oavsett vad det gäller, och om det gäller familj, vänner eller helt obekanta. Kan man så gör man det, tycker jag. Att damen som försvann var helt okänd för mig spelar ingen roll. Vi blev inblandade när polisen stoppade oss. Jag har kört förbi Missing people här ute en gång tidigare men då kunde jag inte.

För hur det än är så måste min familj gå först. Jag försöker alltid styra om så att det blir bra för alla, för jag är grym på logistik och att prioritera och delegera.

Ibland går det inte, och då måste jag, precis som alla andra, se till vad som är bäst för min familj. I fredags hade jag möjligheten att leta efter en försvunnen person hela natten, men en annan gång så är det totalt omöjligt.

Jag tänker att om man ställer upp så kanske man får igen det:) Good karma helt enkelt:)

Nu ska jag blunda en stund. Vi ska se A star is born klockan 21.45 och jag är rädd att jag somnar annars, fortfarande sitter sviterna efter veckan i. Kanske för mycket frisk luft?😜

Vi ser den på Nordisk films biograf, alltså finfina stolar med liggläge:)

Filmstaden är bojkottad tills de stilar till sig eller sänker priset:) Vägrar pröjsa samma för en sunkig obekväm skitig fåtölj som en bekväm fräsch mysfåtölj.

Vi hörs snart😘

Kommentarer

 1. Petra

  Håller med er, jag är snart 25+25 😳 och förstår inte alls hur det gick till. Känner mig som om jag ska fylla 25 och ska alltså göra det för andra gången nu..?!. Fejkar vuxenhet varje dag tror jag 😊

 2. Monica

  Hej
  Jag känner mig alltid barnslig jämfört med jämnåriga kompisar, känslan av att oj vad den har presterat yrkesmässigt under sitt liv, Vad har jag lyckats med då….. ingenting? Jag ahr alltid haft jobb etc men aldrig haft ambitionen att stiga i grader etc. det är väl därför man känner sig sämre än andra. (är nästan på dagen 1 månad yngre än dig carola). Känner ungefär samma som Erika i kommentaren tidigare.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Jag känner också – shit vad gamla och trista de är 🙈, och stressade och not so happy. Mina jämnåriga alltså. Känner igen det du skriver, har man inte gjort karriär så har man inte lyckats. I andras ögon, för själv tycker jag att min mammakarriär är väldigt mkt mer värt än att ha stressat sig igenom småbarnsåren, mellanbarnsåren och tonåren, för att nu sitta på en hög post. Eller kanske värre att bara vara mellanhög;) och ha försakat massa längs vägen. Och för den delen är det väl toppen att man trivs vare sig det är ett högt eller lågt arbete!! Så som du verkar göra:)
   Men håller med dig, stor igenkänning på dina ord!

 3. Erika

  Själv känns det som att jag bara låtsas vara vuxen, som att man leker att man har koll på allt ungefär. Undrar ofta om det bara är jag som känner så eller om andra också kan relatera till den känslan.?

  1. Sofia

   Känner igen mig precis Erika! Jag leker också vuxen. Undrar när känslan ska infinna sig, men är 34 med 5 barn men känner mig fortfarande som 25…

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing