Okategoriserade

A star is born

Precis hemkommen från bion:)

Jag hade sett fram emot att parkera i garaget på Gränby så min snö-luva på biltaket skulle smälta, så jag blev ordentligt sur när det stod FULLT med stora röda bokstäver vid garaget. Amenvafan? Det har hittills aldrig varit fullt när jag åkt förbi, inte ens i julruschen liksom? Tänkte att det är inte möjligt och gled ner ändå.

Garaget var ju nästan tomt!

Dags att kolla över tekniken kanske?

Vi gick på toa och köpte snacks, och sen tog vi plats. Det var jag, Corrinda och Marcus.

I hela salongen alltså 😂.

Ganska märklig känsla men skönt att kunna prata högt och inte väsa i örat när man ville säga något.

Vi fällde bak stolarna, upp med fötterna, av med skorna, och sen började den. Ni hade lurat mig att den skulle vara sorglig, så jag hade med ett fullt paket snorfanor:)

Och ja, precis på slutet blev det ju lite fuktigt i ögonen och en liten tår letade sig ner längs kinden. Men jag hade trott att det var gråtvarning mest hela tiden och så var det inte. Vi gillade den alla tre väldigt mycket, fast vi tjejer hade en helt annan uppfattning om slutet än Marcus:)

Det där att kvinnor är från Venus och män från Mars och inte direkt talar samma språk nånstans, det stämmer:)

Jag gillade ju Bradley Cooper redan innan, jag tycker han är en duktig skådis som det inte gör ont att vila ögonen på, och nu inte heller öronen. Däremot har jag aldrig varit speciellt förtjust i Lady Gaga. Och HON växte! Att hon kan sjunga det är det ju inget tvivel om, men att hon var så duktig på att agera blev en bonus. Jag tänkte på Cher när jag såg filmen, speciellt som Sam Eliott var med också. Cher är en storfavorit av de förhållandevis få kvinnliga artister jag gillar, men hon leder. Lady Gaga kändes väldig mycket som Cher, och det mina vänner – är ett toppbetyg från mig:)

Så, A star is born. Se den:)

Nu sova lite! I morgon ska jag med mina kattungar till veterinären, och sen bjuder veckan bland annar på några körningar till sjukhuset, träning och förberedelser för ett dop:)

Det blir nog bra!

Natti natti nu 😘

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing