Okategoriserade

Våren är snart här:)

I annonssamarbete med Ellos

.

Jag älskar våren, det vet alla. Jag blir ungefär 100% gladare och piggare när det är sol och värme ute.

Men det är lite långt än tills man kan skicka in vinterjackan i klädkammaren och då måste man fuska 🙂

Man kan shoppa sig lite vårkänslor? och Ellos har så mycket fina nyheter!

Alla dessa är nyheter från Ellos Collection :

Jag älskar den rosa blusen med blommor!!

Alla tre blusar här ovan villhöver jag. Den enfärgade är ju egentligen mest jag, jag har ju bara börjat försöka vänja mig vid mönstrat:) Jag har kommit så långt att jag gillar det men har fortfarande lite svårt att klä mig i det. Jag känner mig mer som mig själv i enfärgat svart?. Därför kommer den blåmönstrade nog att landa i min brevlåda.

De två stickade tröjorna nere i varsitt hörn är samma tröja i olika färger och jag kan inte bestämma mig för vilken som är finast? Först såg jag den rosa, som är som ett soligt bubbelgum men sen den i blå toner som ju är något för en isprinsessa 🙂

Jag fastnar ofta för sånt här, samma fast olika färger och köper båda, och oftast blir det superfavoriter.

Den rosa stickade uppe till… ehhh? Höger! ?tycker jag har så härligt kaxig färg och den gröna koftan under är liknande som jag har i en hel massa färger sen innan. Modellen är perfekt för så mycket, tunn och nätt så den får plats under jackor, men snygg och lagom varm.

Jag har ingen grön.. men väl en svart, en grå, en brun, en rosa och en ljusblå:)

Till sist, den blå-vitrandiga tröjan uppe till vänster. Så klassisk och stilig i sin enkelhet. Jag blir yr i huvudet av för smala ränder, speciellt om det är starka kontrastfärger, jag vet jag är konstig 🙂 Den här tjockleken funkar suveränt:)

.

Jag älskar vårkläder, som bäst trivs jag i jeans och någon tunnare tröja, med en schysst jacka/kofta över och gympadojor??. Håller ni med?

Vill ni kika på alla nyheter i Ellos Collection ? Varsågoda 🙂

Ni hittar dem HÄR ?

Kommentarer

  1. Josefin

    Älskar också vårkläder 🙂 Håller med om tunna tröjor och jeans. Fryser men blir samtidigt lätt varm, omöjligt kombo… då är det bästa tröjor som den där randiga 🙂 Sen köper jag inget av ”plast-material” som akryl etc, så bubbelgumströjorna kan jag inte köpa även om de är så fina 🙂 hoppas att hitta liknande i något naturmaterial!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting