Okategoriserade

Logistik

Vissa i min familj är mer snabbtänkta och klarsynta än vad jag är. Eller tja;) Kommer i alla fall på saker innan mig.

Corrinda tar studenten i år. Det hade jag koll på, faktiskt;)

Något jag inte hade koll på var att hon tar studenten 5 juni. Nånstans runt nationaldagen tänkte jag.

Och idag meddelade min syrra mig att det är samma dag som Bon Jovi spelar i Stockholm.

Inget går att missa, så är det bara. Jag är evigt tacksam att de inte spelar i Göteborg för då hade logistiken blivit tämligen omöjlig att lösa.

Nu får det helt enkelt bli en dag som är fullproppad:) Jag hoppas bara att hon inte springer ut sent på dagen!!!!!

Ta emot henne hinner jag oavsett och på kvällen är det ändå inte direkt som att hon sitter hemma, det är mottagningen som kan strula. Jag har bett Patricia vara stand-in för ev chaufförsjour om något händer på kvällen och Corrinda måste hämtas ?, och jag hoppas att resten av ungarna och mamma ?hjälper till med mat och röj. Det brukar de ju göra och i värsta fall så finns det en dag efter konserten också.

Vi har fancypancyplatser i Golden circle så det går att glida in lite precis innan de börjar, men man vill ju ändå ha framförhållning och marginal.

Så håll nu tummarna att det klaffar, snälla.

Det är liksom DEN VIKTIGASTE händelsen på länge, Bon Jovi och jag har band som är svåra att förklara. För givetvis känner de likadant, speciellt Jon då.?.

Men visst är det typiskt!

Nu måste jag packa upp varor och sen äta och duscha!

Vi hörs snart:)

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Går om
      ?men i och med det så löste han ett av mina mardrömsdilemman, hur fan man är på två ställen samtidigt när barnen springer ut från skolan.:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting