Okategoriserade

En fråga om mat:)

Innehåller annonslänk för Matsmart

.

Jag surfade in på Matsmart för att göra veckans beställning, och hittade detta:

Oreganopasta. Hur använder man det?

Det står att man tillsätter det i slutet av matlagningen och att en sån tub motsvarar fyra krukor färsk oregano. Det fanns dill och annat också. Jag beställde såklart men vill veta om ni har några tips? Jag fattar väl kanske hur man gör men vill veta om det är gott? Enkelt ?

Jag köper sällan färska kryddor för de hinner liksom vissna ?men jag älskar smaken. Är då detta ett superalternativ?

Matsmart har för övrigt hur många kryddor som helst just nu, till makalöst bra priser. Jag bunkrar jag:)

För er som ännu inte provat så finns det nu en trevlig liten rabatt, just för er:)

Hm.. jag har beställt några sådana askar med chokladhjärtan, det blir lördagsgodis till helgen:)

Och tvättmedel, diskmedel och hårt bröd. Bland annat.

Matsmart ❤️

Kommentarer

    1. Elin

      Jag har testat några av de där kryddpastorna (fick dem bl a när jag prenumererade på Smakbox). Jag tycker inte om dem; tycker de har en otrevlig bismak. Den med oregano tyckte jag smakade jättemärkligt, likaså den med dill. Jag använde dem i soppor, grytor, köttfärssås, fiskgratäng osv. Nix, de var inget för mig – jag föredrar definitivt färska eller frysta kryddor (och hellre torkad oregano än denna kryddpasta). Och färsk vitlök smakar sååå mycket godare och är värt de 15 sekunder extra det tar att riva i en klyfta i maten. Men testa – du kanske tycker de är jättebra och goda! ???? Genvägar är definitivt bra ibland! Men att jämföra smaken med färska kryddor – nix, tyvärr. ??? Jag blev rätt besviken, hade för höga förväntningar.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting