Okategoriserade

Hej då Julen:)

Jag har haft Lill-Fjant hemma i två dagar, och idag var även Trixie hemma. När även Novalie kom hem från skolan så såg jag min chans. Ingen av dem är dåliga utan det är halsont och näsa som rinner, så de kunde hjälpa till att plocka undan alla julsaker:)

Lika mysigt och kul som det är att ta fram allt, lika tråkigt och värdelöst är det att ta undan det. Det är så jäkla mycket! Jag älskar mina julsaker och jag vill absolut ha ännu mer men det är ändå öken att ta bort;) Barnen hämtade allt och ställde på bordet sen packade jag ner enligt mitt system:) Tjejerna fixade fram lamporna och dammade och dammsög och grejade, och till sist var allt borta. Och på sin plats i matkällaren. Allt utom…:

Man kan inte kasta ut granen innan den är ledsen. Det är sen gammalt. Har man plastgran får man göra som man vill men med en äkta… Nope. Den är kvar till sista barret 😉 Nåja, typ.

Och duken åker i tvätten när den blir smutsig.

Nu är det lika spännande som vanlig – VAD har man glömt ta bort, som står mitt i synfältet? För nåt år sen var det en snögubbe-dekal mitt på diskmaskinen:)

Nu är det förvisso en hel del jobb med granen också, så lite är det kvar. Men det mesta är gjort.

.

Terminen har kört igång med besked, det ramlar in utvecklingssamtalstider och föräldramöten och dessutom ska Novalie välja gymnasie och vill ha sällskap på diverse Öppet hus på skolorna. Jag skulle ju vilja gå massa program!! Speciellt målare, röris, elektriker, byggis, djurvårdare, eller nåt annat kul. Jag är ingen bra hjälp när de vill gå Sam.. ?. Så tråkigt liksom.

Jag gör mitt bästa, de bestämmer själva såklart men jag kan bolla med dem i alla fall.

Jag skriver in alla tider i kalendern och kommer mest troligt ändå att bli förvånad när ungarna säger dan innan att det är dags;) De brukar ha väldigt bra koll själva så för det allra mesta så kommer nån av oss ihåg. Ta i trä.

.

Idag stack jag inte ens näsan utanför dörren. Jamie klädde på sig och gick ut och busade med hundarna, lilla valpen har varit här några dagar ❤️. Det är bra mysigt när man sitter i soffan och det kryper upp både kattungar, hundvalp och Doris:) En hel djurpark liksom.

Doris som förövrigt är väldigt tolerant mot kattungarna.

De får ligga i fred i hennes säng hur mycket de vill. Valpen däremot ska hon uppfostra, fast hur bra hon är på det vete fan, hon är rätt kasst uppfostrad själv:)

Stumpan, den mörkare, tycker inte om att bli upplyft ( om det inte innebär mat på köksön) buren eller att sitta i knät. Selma är tvärtom och bara älskar närhet av alla de slag. Snacka om att vi alla blev förvånade när Stumpan frivilligt hoppade upp och lade sig i Marcus knä nu i helgen. Där låg hon sen timme efter timme för att sen följa med dem ner och sova i sängen, för att sen gosa hela dagen efter.

Marcus är allergisk 🙂 såklart, katter älskar de som inte tål dem. Han tycker att de är så mysiga och ljuvliga och kan inte låta bli dem och det går bra.

Selma på en favoritplats, fönsterbrädan i trä ovanför elementet. Den är som en bastubänk. Fast sen blir det för varmt och då kastar hon ut sig raklång i soffan.

De är så fina!

.

I morgon står fransar hos Dau på schemat, och om gud vill och folk avbokar – träning:)

Jag borde verkligen verkligen verkligen packa bilen full och åka till återvinningen också. Insåg att det ser ut som skit i poolrummet, där allt efter alla julklappar kastades ut…. och det är så mörkt att man inte ser det om man inte tittar ut?.

Vi får se.

Men nu är det sovdags!

Vi hörs snart ?

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Hon blev sjuk i november ?, njurarna helt paj,så oväntat och oförberett fick jag ta beslutet att låta henne somna in. Jag åkte till veterinären för att få konstaterat att hon varit sjuk men var frisk nu, jag hade tid tidigt en måndag så kunde inte avboka. Smulan var mkt piggare, som vanligt nästan, under helgen. I stället visade prover och undersökning att hon mådde skit. Jag har inte skrivit om det, mer än ytterst kort, för jag klarade det inte utan att snörvla ihop i en liten gråtande ledsen hög. Det gör fortfarande väldigt ont, men de här nya två lindrar lite. De ersätter inte, men tillför kattmosfär till familjen ❤️

  1. Ingegerd hörman johansson

    Håller med,så tråkigt att ta undan julen! Jättefina katter ni har. Vi har också en Zelma men det är en hund. Mvh Ingegerd

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting