Okategoriserade

Bakåtblick:)

Innehåller annonslänk för Matsmart

God förmiddag 🙂

Jag stod på affären häromdagen och funderade på att köpa en jättefin kattkorg till smågrisarna. En rund som man kryper in i. Men inser att de nog har lite hund-gener i sig;)

Stumpan morrar när Selma försöker ta hennes mat, och de älskar att ligga i Doris säng i hallen med utsikt åt alla håll:)

Så de får väl dela. Doris ligger gärna här men ännu hellre i kökssoffan där hon har full koll över vem som beträder hennes gata.

.

Igår åkte jag på utvecklingssamtal med Novalie. Hennes sista i grundskolan!! Va? Det är inte länge sen hon var så här:

Novalie med Trixie i famnen❤️.

Lite senare:)

Tjejerna har suttit och sparat ner bilder från nätet. Jag älskar att jag lagt upp massor, för där finns de kvar, till skillnad från i min dator…

De garvar rätt rejält åt sig själva:)

Corrinda undrar hur jag kunde låta henne ha sån lugg? Ja, hon valde den själv liksom:) Janelle och Novalie. Trixie i vagnen.

Den här bilden är tagen några dagar efter att Trixie föddes. Jag var inte direkt i högform men eftersom den andra föräldern låg och höll på att dö, nästan bokstavligen fast det tog några dagar till innan nära-döden-skicket uppstod, men han var ruskigt sjuk med dubbelsidig lunginflammation, så var jag tvungen att ta mig till affären. En promenad på tre minuter, men väl på Ica höll jag på att inte palla att ta mig hem. Jag förlorade lite onödigt med blod den förlossningen:) Inte farligt men sådär så mattheten var överhängande. Jag hade förutsatt det och hade med mig Janelle, som i form av äldst fick hjälpa mig. Hon var tolv år:)

.

Det blev kallt sen, och här var hela barnaskaran. Bara sex stycken:)

Novalie, Janelle, Corrinda, Patricia och Robban. Trixie i vagnen:)

Corrinda är återigen fundersam över sin styling;)

Det här är 2005. Känns som igår:)

.

Efter utvecklingssamtalet gick jag till bibblan och lämnade lite böcker. Jag var tvungen att lämna ifrån mig en av mina mest använda fackböcker, och det går inte att klara kursen utan den, så nu har jag beställt den. När jag vet att böckerna verkligen behövs så köper jag dem gärna, men så många är mer till en enda uppgift. Jag köper så långt det är möjligt begagnad kurslitteratur, och har man lite tur så har föregående ägare antecknat små godbitar eller strukit under viktigheterna:) Sen säljer jag dem vidare om de inte är väldigt bra.

Jag svängde in på H&M för att köpa mjukisbyxor till killarna. De växer som ogräs, och har vuxit ur alla. Jeans har de men det är så mycket behändigare med joggingbrallor under vinterkläderna. Igår fick man en kopp kaffe på köpet, vilket lite dämpade den irritation som jag känner kryper runt varje gång jag går in där. De har byggt om, och är numera nån slags wannabe fancypancy butik. Fan man går ju in på H&M för att få det man alltid fått, men nu är det mer som en stylish lookbook. Med café. Gott kaffe iaf:)

.

På väg hem hämtade jag Matsmart paket, som sen tjejerna packade upp.

Jag passade på att bunkra lite med varma koppen, det är något som alla gillar, och även de olika risblandningarna. Älskar Supermixen!! Ni kanske har invändningar mot sockerflingorna, men så här är det: vardagar så äts det havrefras eller torr musli, men sen kommer det ju en helg och DÅ får man äta onyttiga saker:) Så chipsen, chokladen och flingorna är inte vardagsmat. Men även sånt ska ju handlas liksom och varför inte då använda sig av Matsmart ?

Ni är alltid några som säger att man bara köper godis och onyttigheter, och ja det gör jag. Också 🙂

Men jag köper hellre till billigare pris oavsett om det är nyttigt eller ej. Matsmart har massor av kryddor just nu, av allt möjligt. Jag ska testa den där kryddpastan i kväll tänkte jag, så får vi se hur den är.

Sen har de mycket vegetariskt och en hel del till husdjuren. Doris får allt sitt godis därifrån 🙂 Till skillnad från folk ska ju hundar belönas så fort de gör nåt rätt, alltså typ minsta lilla. ?.

De har fortfarande sin Ny kundsrabatt, så testa dem:)

Matsmart alltså

?

Popcornmusli?, helgens frukost. Något att längta till 🙂 Löjligt gott.

Balans. Mellan allt. Det är så man får en bra livskvalité 🙂

.

Alldeles strax ska jag åka och träna. Apropå balans då:)

Jag har pluggat lite, och ska fortsätta senare men ett Davidpass är bästa boosten för hjärnan. Fast först – kaffe!!!

Vi hörs alldeles snart igen!

Ha en fortsatt bra tisdag 🙂

Kommentarer

 1. eva

  hejj igen carola jo jag läser bloggar som alla andra varje dag internet dundrar på men vissa av alla står alltid där med sanning du är en av dom som alltid levererar sanning kram önskar jag dej plus hela din familj en for satt fin vecka plus helg

 2. Therese

  Hej, detta kommer kanske låta konstigt.. ? Men du verkar vara miljömedveten – så är även jag. Därför undrar jag om du funderat på att dumpstra? ?

  1. familjenannorlunda

   Finns inga konstiga frågor, tänkte jag säga men så kom jag på att det finns det ju visst det;) Men den här är helt ok.
   Jag vet vad det är och vore det inte för löpsedlarna jag ser framför mig ” niobarnsmamman försörjer sina barn på sopor, nu kopplas soc in” ??så kanske jag hade gjort det. Fast jag är lite för feg, det är väl inte helt lagligt? . Och läskigt att krypa in i containrar ?. Men jag läser reportage ibland om det och imponeras, det kan ju resultera i absolut eller nästan iaf, matkostnader. Plus då att saker tas om hand förstås! Men sen har vi det son återstår av min kräkfobi, jag har svårt att äta saker jag inte vet har förvarats korrekt ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing