Okategoriserade

Värk, text och prydnader :)

Innehåller annonslänk för Jotex

.

Jag har huvudvärk. Egentligen är det muskelvärk på sidan av nacken, det är så tydligt, spänner och drar och har sig. Men det ger sig liksom inte:/ Jag har knaprat Ipren, har värmekudde och även en triggerboll som jag försöker komma åt med, men icke. Bara att vänta ut eländet.

Även armarna har fått på käften, det är inte alltid det är härligt med träningsvärk;)

Jag har fint sällskap i alla fall ❤️.

Mycket mysigt! Gosproppen.

Jag har precis läst mina omdömen om den senaste deadlinen i båda kurserna. I barnlitteraturen skulle vi skriva en skapelseberättelse.

Jag vet inte vad ni tänker på när ni hör Skapelseberättelse, men JAG tänker BIBEL -IMPERIET 🙂

En av mina absoluta favoritlåtar alla kategorier. Jag kunde omöjligen skriva ett skit utan den snurrade i huvudet:) Till sist gav jag upp, och lät den vara med. Jag hade ju kunnat dölja det men valde att ha med vissa rader rakt av. Givetvis berättade jag det och bifogade även låttexten, man vill ju inte fuska 🙂

Och det blev så godkänt så, med mycket fina ord om att jag gjort det snyggt och skapat en dystopi med inspiration av låten. Tänk att man alltid kan lita på Imperiet:)

.

I andra kursen skriver vi nu bara på våra egna projekt. Jag har haft svårt att veta vart jag vill komma, och tyckte att de tio sidorna jag lämnade in var sådär. Jag var rädd att få bassning:) Men när jag vågade kika på vad läraren sagt så var hon bara positiv:). Tyckte att jag hittat rätt i min valda genre. Alltså jag borde ju valt nåt jag behärskar bättre men nej då, jag valde en hårdkokt machoaction med en manlig huvudfigur. Det är korta dialoger och ett högt tempo. Jorrå, har man inga utmaningar så hittar man på egna ;)Men tydligen så är det rätt okey trots att jag tvivlade. Bara att försöka fortsätta. Jag ser väldigt mycket fram emot nästa träff när vi ska diskutera våra texter. Sist ville jag inte prata om min egen utan valde att bara kommentera övrigas. Jag var skitsur på min nämligen, och hade inte skrivit ett ord sen sista inlämningen i maj -18:) Det är svårt att diskutera när man inte vet om man ska fortsätta. Men nu börjar det lossna, ta i trä.

.

Nu ligger jag och surfar, i väntan på att mitt program ska börja, och på att jag ska orka gå och hämta kvarg och hallon:)

Okey, nån som känner att ni inte kan leva utan denna tupp?

Först tyckte jag den var vedervärdig, men nu tycker jag den är jäklans charmig på nåt mysko vis ?Men för 900kr? Tveksamt.

Däremot den här roboten ❤️

Visst är den söt 🙂

Och så matchar man upp med en totempåle

Och så de här fina krokarna. Matchar förvisso inte men är söta ändå.

När Janelle och Patricia var små så hade de varsin sån här, som de hängde upp sina jackor på. Alltså inte exakt som dessa men likande. Robban och Corrinda fick också varsin men vi hade aldrig nån vettig hall att hänga dem i, så de blev nog väskkrok på rummet i stället. Lika fin till det.

Jotex har 20% på alla prydnadssaker nu, både fina och konstiga 😉

Jag har egentligen inte plats för prydnader, vi har inga bra display-ytor. Plus att det är stökigt som det är redan 😉

Men jag tittar mer än gärna på kul saker.

Nämen nu, nu börjar NCIS Los Angeles. Gamla repriser är inte så dumt 😉

Vi hörs snart igen:)

Natti natti ?

Kommentarer

 1. samps

  skrev du inte nån (början iaf) på nån polis-inspirerad story för nåt år sen? vet att du la upp en bild på typ första sidan av ditt utkast och så kom jag att tänka på den storyn nu, på tal om macho-action haha… hur gick det med den? skrotade du den eller förblev den bara en ”privat”, typ bara en inlämningsuppgift och inget mer? 😀
  skulle du, förutsatt att tiden skulle finnas, vilja skriva en bok i typ den genren? (behöver ju inte vara 300 sidor, men kanske typ 70-80?)

  1. familjenannorlunda

   Haha det är den:) Jag påbörjade den för några år sen när jag gick en folkhögskolekurs i skrivande. Då skrev jag bara typ tio sidor i en uppgift. Sen skickade jag in den som arbetsprov och blev antagen till det jag nu läser:) Så då valde jag att ha den som mitt projekt i våras. Den kursen jag går nu är utformad så att vi lär oss saker, och har skrivövningar och massa diskussionsövningar under hösten, och sen skriver vi på projektet under våren. Tanken är att det ska bli ett färdigt manus redo att skickas till förlag. Sen väljer man ju om man vill eller inte:)
   Jag kommer skriva klart den. Men vet inte när:) Just nu har jag inte inspirationen… eller snarare, jag hittar på allt eftersom och den spretar åt tusen håll, och jag vet inte vilken väg jag ska låta den ta. Mer macho eller mer av den kärlekshistoria som plötsligt fanns? Eller ska jag tvista totalt? Hm.. ja, lite oklart just nu:)

  1. familjenannorlunda

   Inte hittat kameran :/ Eller i ärlighetens namn så tror jag att jag vet var den är men den är urladdad?. Men jag letar reda på den idag, lovar:)

  2. Niobarnsmamman

   Hahhaa… Jag har flera dagar tänkt detsamma så i morse kollade jag igenom alla gamla inlägg fram till helgen när dopet var men hittade inget. Så då fortsätter jag vänta. Det kommer säkert snart.

 2. Ekot

  Prova lite yoga-pass ibland, kan göra gott för både vad, rygg och nacke? Kanske finns som ingår i ditt Friskis-kort? Många slipper ipren och liknande sedan.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing