Okategoriserade

Vad vill ni veta?

Jag har fått ett önskemål om att ha en frågestund.

Eller Q&A som det kanske heter på fräsigare språk 😉

Alltså Questions and answers. Jaja, ni vet vad jag menar.

Varsågoda att ställa era frågor om allt ni undrar här under. Men jag förbehåller mig rätten att inte svara om något känns för privat eller jag upplever det som rena spekulationer, är det okey?

Varsågoda 🙂

Kommentarer

   1. Benny Björk

    Jag tänkte mest att i vår ålder kanske man var mätt på ytliga kommentarer, men visst! Jag skall ta efter dig så får alla fjortisar huvudvärk över hur bär vi oss åt, jäkla furtisar liksom…..

    1. familjenannorlunda

     Fattar fortfarande inte problemet?
     Om du tycker det är fjortisaktigt så får du göra det. Jag lägger ut bilder som jag anser passar till inlägget av en eller annan anledning. Om jag ville ha komplimanger på riktigt, jag skojade alltså i det första svaret till dig är det kanske bäst att förtydliga 😉 så skulle jag inte lägga ut de bilderna utan snarare se till att styla upp mig, klä upp mig och posera lite snyggt.
     Det har aldrig hänt, eftersom jag skiter högaktningsfullt i vad folk tycker om mitt utseende. Jag är jag. Jag är inte här för att pleasa dig eller nån annan.
     Jag fattar som sagt inte varför du ens bryr dig? Har du problem med hur jag ser ut eller vilka bilder jag lägger ut så får du ha det. Jag gör som jag vill liksom.

     1. Benny Björk

      Jag förstår av dina svar vad lätt man kan känna sig trängd på en blogg. Jag inser vad sjukt elaka folk nog ofta är. Förlåt, förlåt, förlåt fast du redan förlåtit mig. Men ändå ÄNNU MER FÖRLÅT!

 1. Emma

  Jag undrar när nästa renovering ska ske? Tyckte det var så kul att följa både bod och när du renoverade hall/trapp ??? du är duktig! mer sånt när tid, lust och ekonomi tillåter!

 2. Sofie

  Bor i Norrtälje och åker till Uppsala ibland för att shoppa, riktigt trevlig stad faktiskt förutom att man håller på att bli påkörd av alla cyklister. ?
  Har du nåt tips på aktiviteter i Uppsala?Nånting man måste se eller göra när man är där? Tips på nån bra restaurang? ?
  Och vart fasen finns det gratisparkeringar i centrum?! Inte lyckats hitta nån när jag varit där. ?

  1. M

   Domkyrkan måste du helt enkelt besöka
   Det är så man känner historiens vingslag i luften ( även för den som inte är troende)

 3. Ida

  Vilken linje går Corrinda och Robert? Kan du tänka dig att jobba med barn i framtiden? Vem av barnen är mest lik dig som person? Är det många som känner igen när du är ute, ser du dig själv som ”kändis”? Vad är det bästa med att blogga, händer det att du tröttnar ibland? Vad är största skillnaden med att vara mamma och mormor? Vad har du för framtidsdrömmar, kan du tänka dig att bo någon annanstans?

 4. Tess W

  Jag har tänkt köpa en Bon Jovi cd eller vinyl vilken skulle du rekommendera? Jag gillar: Bed of Roses, You give love a bad name och Livin’ on a prayer m.fl. Finns det något bra samlingsalbum kanske? Tacksam för alla tips!
  Finns det någon skiva med någon annan artist du kan rekommendera?
  Jag har en bred musiksmak så om du plötsligt vill ha en skiva av Dolly Parton så kan jag ge dig lite tips ?? tillbaka! Jag har mer än 20 olika CD-skivor med henne och ibland tillsammans med andra artister, jag vet helnördigt men det bjuder jag på!
  Jag har sett henne live på en konsert i Göteborg och det var magiskt!
  Så nästa fråga är: vilken är din favorit konsert med utländsk artist (eller grupp)? Vilken konsert med svensk artist (eller grupp)?
  Över till Johnny Depp?: vilken är din favorit film med honom?
  Om du skulle flytta till någon annan stad i Sverige vilken skulle du välja? Varför?
  Stora kramar Tess W

 5. C

  Jag skulle vilja se en rundvandring i huset på film. Typ instastory.
  Inte för att jag vill snoka utan jag är intresserad av er planlösning. Du behöver inte visa in i rummen utan dörren kan vara stängd men mer: här är den och dens rum. Har aldrig fattat hur huset är planmässigt. Det verkar stort men ändå litet på nåt sätt ? skulle gärna se trädgården oxå.
  Undrar oxå hur du tänker med huset på lång sikt när barnen börja flytta hemifrån.
  Tack för en fantastisk blogg! Läser varje dag och har gjort i många år!

  1. E

   Ja hade också gärna sett det! Men precis som C inte för att snoka utan för att jag tycker det är intressant att se hur man kan tänka angående inredning osv. 🙂

 6. S.

  Hur ser er boendesituation ut, äger du huset ensam nu eller har ”han dendära” fortfarande kvar sin del på papperet? I takt med att barnen blir större (snart är ju även Robban o Corrinda utflugna) är du sugen på att flytta till typ lägenhet?

 7. annakarin

  Hej
  Har aldrig kommenterat något i hela mitt liv, men nu är det fasen i mig på tiden 🙂
  jag har egentligen ingen fråga… mer ett konstaterande… vilken fantastisk kvinna du verkar vara!! Tack för att du delar med dig av ditt liv <3.

 8. Annica

  Hej!
  Kan du visa bilder på barnens rum? =)
  Får barnen alltid välja sina kläder själva eller finns det gånger du säger nej till de kläder de vill köpa?

 9. Karin

  Om man skulle råka möta dig, tar du illa upp om man hejar på dig då och presenterar sig kanske så du vet varför man hejade?
  Tar både Robban och Corrinda studenten i år?
  Har du och din syster alltid stått varandra nära?
  Du har skrivit att du är sugen att fortsätta renovera huset, vilket av rummen är du mest sugen på att renovera?
  Jag tror jag har skaplig koll på ett ungefär hur gamla barnen är, men inte Lovelia och Trixie (älskar det namnet), så hur gamla är de?
  Tycker du att du hinner med dina studier bra nu, efter du valde att hoppa av en kurs?
  Alltså så det känns roligt med dina studier igen?
  Undrar så vad som hände med Smulan? Vill inte göra dig ledsen med den frågan, men jag undrar ändå ?
  Beundrar dig, du kan ju allt ?
  Kram från mig

 10. Annika

  Vad har barnen för mellannamn?
  Vilken linje går Robban & Corrinda? tar de båda studenten i år?
  Vilka barn delar rum och vilka har eget rum?
  Vilka barn umgås mest med varandra nu när de är större? Minns att tex Novalie och Trixie var väldigt tighta när de var små?
  Vad vill barnen jobba med när de blir vuxna (eller vad tror du att de kommer att jobba med)?
  Varje barns bästa/sämsta egenskap – och dina bästa/sämsta?
  Vad skulle din drömsemester vara?
  Hur är det att vara mormor jämfört med att vara mamma?

  Har du börjat skriva din självbiografi än? 🙂

 11. Charlie

  Kan du inte gissa vad du tror dina barn kommer att jobba med när de blir äldre. Vet att du skrivit att du önskar dig hantverkare 😉 men kan du inte göra en ”seriös gissning” utifrån deras personligheter/intressen?

 12. Kamilla

  Du är fantastisk och har klarat av mer än vad man kan kräva av en människa !
  Men…när alla barn har flyttat-var är du då? Vad gör du? Vore så kul att höra om dina drömmar:))

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing