Okategoriserade

3218 ton!

Innehåller reklamlänk för Matsmart

.

Hörrni, kolla:

En ökning med mer än det dubbla! Eller mer än hälften? Jisses vad säger man??. Ja, jag har skitsvårt för siffror, och även sånt här är svårt för mig, när jag börjar fundera. Större än/mindre än… helt obegripligt, och bara en sån sak som hur man räknar veckor. Ibland kan jag få totalt hjärnsläpp.

Men i alla fall, vi som shoppar på Matsmart gör något bra, för miljön och våran egen ekonomi:)

Jag vet att det finns folk som inte gillar Matsmart, mest för att de handlar skräp verkar det som;) Men jag hoppas att alla tycker att konceptet är bra. Ibland hittar man inget alls, medan andra gånger finns allt möjligt man behöver. Jag köpte ett paket Corn flakes i butik häromdagen, det är första gången på evigheter. Flingor/müsli har jag handlat enbart på Matsmart det senaste året. Samma med konserver osv.

För mig är det så enkelt, jag spar massa pengar. Titta på första bilden igen :

Jag var mitt uppe i shoppandet när jag råkade se vad det stod om hur mkt mat som räddats 🙂 Min varukorg kostar till normala priser 929kr, men summan jag betalar är 564kr.

Det är nästintill halva priset. För samma varor. I min korg ligger bland annat kryddor, konserver, flingor, tvättmedel, hårt bröd, schampoo, tuggben till Doris och kattsand till smågrisarna, chips, riskakor, vegetariska biffmix, chokladkakor och chokladpålägg. Inget jag inte skulle handlat ändå:) men till halva priset.

I rest My case:)

Matsmart ??

Nu ska jag laga mat, sen kika på era frågor och försöka hitta kameran så jag kan skriva om Jacks dop:)

Vi hörs snart!

Kommentarer

 1. Sara

  Det som är jobbigt med Matsmart är att de höjer sina priser. Tex lägger de ut en vara för 10 kronor…dan efter är priset 15 kronor.. de ser väl hur attraktiva varorna är. Sist hände det med makrill… Tidigare har det varit på bla saffran och honung. Ofta hittar man något man vill köpa men vill inte fylla på med det som jag tycker är skräp. Sen beror det också på var man i vanliga fall handlar, mycket är i mina ögon inte speciellt billigt.

  1. familjenannorlunda

   Sånt har jag aldrig sett , men du har säkerligen rätt. Det är dåligt!
   Jag letar efter det jag vill ha, och köper fler av det, eftersom det oftast är saker som går att bunkra:) som konserver och flingor.

 2. Flipp

  Maten på matsmart Är Redan Producerad. Den minskar alltså inte produktionen. Eftersom folk köper maten fortsätter producenter att producera lika mycket. Och miljön belastas lika mycket. Om folk INTE köper utan det kastas Förloras Pengar hos återförsäljare, mindre köps in, produktionen går ner. Först då påverkas miljön positivt. Kasta lite en stund, företag förlorar lite pengar och ändrar snabbt sin produktion. Vill du rädda miljön så handla inte. Vill du spara pengar så shoppa loss – men inbilla ingen att du gör miljön någon nytta.

  1. familjenannorlunda

   Eh jo? Tänk ett varv till. Din variant är ju helt galen. Men jag orkar inte diskutera , jag har sagt vad jag tycker. Tycker man annorlunda så varsågoda 🙂
   Men så här tycker JAG. ?

  2. Marie

   Fast nån nytta gör det, sopberget blir inte större. Vill producenterna fortsätta med samma produktion får de stå ut med att vi konsumenter köper det billigare

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing