Okategoriserade

Krockat lite ?

Jag håller på att smälta alla nya grejer med WordPress och kanske kan man skylla på det? Jag skjutsade pappa till sjukhuset och satt kvar i (hans) bil utanför. Det är svinknöligt med parkering där, så för att slippa lägga på en extra 45 minuter så skjutsar jag:)

När pappa kommer ut igen så stannar en bil precis bredvid mig, jag står på sidan vid en ingång/utgång. Framför mig står en budbil. I bilen som stannar kliver en gammal skruttig person ut, med hjälp av chauffören och jag känner att jag vill flytta på mig asap. För att underlätta att de kommer fram.

Jag lägger i backen och eftersom pappa har backkamera på sin bil och skymmer backspegeln när han drar på sig bältet, så tittar jag bara i kameran och backar ytterst sakta. Slänger en Kik i min backspegeln samtidigt och allt är klart bakåt.

Bom! Ehhhhvafansjävlaskitkomhanifrån?? En bil som tur var. ”Han har stått där hela tiden.” sa pappa och jag fattar inte varför jag inte såg bilen i backkameran? Jag svär på att det inte fanns nån där.

Fan. Jaha. Sneglade ut samtidigt som jag stängde av bilen och tog av bältet. En utländsk man, och jag såg framför mig hur det skulle viftas a la svinförbannad italienare 😉 ni vet, gestikuleras och gormas i 280. Men mina ”fördomar” kom direkt på skam:) Han var väldigt trevlig, och kolugn. Pust. Men nog fan lyckades jag trycka in dragkroken i hans kofångare som givetjävlavis fick en spricka?.

Jaha, bara att ge honom pappas (hehe) uppgifter, så får ju jag pröjsa självrisken:/ Han sa att han skulle ta bilen förbi en kompis som eventuellt kunde fixa och i så fall skiter han i att anmäla. Man kan ju hoppas??.

Det var en liten spricka och som pappa sa, hade det varit varmt hade den nog inte spruckit. Men tja… nu är det kallt. Vass var den också så jag skar mig när jag skulle dit och peta, med blodvite som följd. Han frågade med glimten i ögat om jag var helförsäkrad också 😉 Humor hade han i alla fall i stundens surhet.

Men fan! Jag gör inte sånt där. Jag är alltid extremt noga med att kolla runt överallt innan och under backning, och backar alltid så kort jag kan, om det finns risk att nån finns bakom. Jävla backkamera.

Det är nåt vajsing med själva displayen, pappa skulle till bilfirman senare, och jag ger mig fan på att den visade en screenshot av en tom gata. Lite seriös är jag, för den jävlades med volymen och pratar japanska och så där. (det är en Honda)

Dessutom så piper bilen i normala fall åt alla håll och kanter om något är i närheten.. men inte idag? Den var helt tyst. Det är ju själva den att just den enda gången jag litar på tekniken så failar den:/

Ingen ursäkt men en förklaring.

Nåja. Det kunde varit värre. Det kunde varit en människa. Nu kanske jag blir lite fattigare men ingen kom till skada, mer än mitt finger då;)

.

Åkte med pappa hem, mamma skulle hjälpa mig med lite papper. Deras katt rev mig på fingret intill ? Men hallå.

Stannade där en stund och sen drog jag till Citygross. Kolla summan;)

Man måste hålla sig under två lax;)

Nä, jag handlade massa konstiga saker, strumpor, underkläder, reflexhalsband till Doris och eftersom jag är valpvakt ikväll så skulle de ha fredagsmys med varsina ben;)

Hon är fin den här.

Doris håller med ibland och ibland inte. Valpar är jobbigt tycker gamtanten;)

Hon är inte helt rumsren än, och när de busar som värst så är det inte så lätt att komma ihåg att man måste kissa ute. Det är okey, valpar är valpar. Jag släpper ut dem och de härjar fritt ute också. Då jäklar går det undan. Doris först och valpen som en svans:)

Supergulligt.

.

Det här då..:

Ozzy ställer in. Pappa har hela tiden sagt ”ja, om han lever då ja” och lite rätt fick han ju. Jag ska till Växjö den dagen på föreläsningar och har bokat ett tidigare tåg hem. Så typiskt. Nu kostar en enkel biljett mer än tur och retur, men om jag får tag i en billig typ samma dag så köper jag en ny.

Annars får jag missa den sista föreläsningen men jag vill ju helst inte det. Kanske ska kolla flyget också förresten.

Ja, nu ska jag snart börja med maten, antar att alla vet vad som står på vårt bord ikväll 😉

Vi hörs snart igen !

Kommentarer

  1. Linda

    Hade problem med en av bilarna på mitt förra jobb. Där frös bilden ibland så man trodde det var fritt bakom. Helt livsfarligt! Speciellt jag som är bortskämd med backkamera på min egen bil som alltid funkat som den ska, då slarvar man lite med speglarna. Plus en av anledningarna att vår bil har backkamera är att man inte ser tillräckligt bra med bara backspegeln. Så lämna in bilen och gör en diagnos på kameran. Kan tycka att tillverkaren borde stå för en ev självrisk.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Seriöst? Det KAN bli så alltså? Det är ju något med displayen, och radion hängde sig precis innan, så jag inte kunde varken höja eller sänka, och så plötsligt var volymen på spräcka-högtalarnivå?.
      Kanske kan jag släppa att jag inbillade mig en tom ruta i alla fall. Även om det fortfarande var klantigt ?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Var någonstans läser du att jag skyller ifrån mig?? Tvärtom va?? Jag tar fullt
      ansvar för vad som hände men jag FÖRKLARAR hur det gick till. Givetvis var felet mitt, vems annars liksom? Det var jag som körde. Jag gjorde misstaget att lita på tekniken och inte se mig manuellt omkring. Men jag skyller inte ifrån mig, det är svinklantigt det jag gjorde. Jag tror du behöver öva på din läsförståelse helt klart. Och även din Tråkiga tråkiga tråkiga attityd, varför kändes det viktigt att anonymt skriva detta?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting