Okategoriserade

Mello :/

Sitter här och plågas till mello-eländet. Jag fattar inte varför men varenda år så är första programmet ren skit. I år är inget undantag. Alla låtar skrivna av samma gubbe, han den långhårige, och alla suger.

Hela familjen är överens om att allt är kass.

Ändå sitter vi här:)

Självplågare😂. Lite som han som matar in kommentarer på mitt förra inlägg. Om man inte gillar mig och mitt sätt att vara / skriva så varför i hela friden lägga ner ens en sekund på mig? Jag kommer aldrig att fatta sånt. När jag inte gillar något så låter jag bli att söka upp det. Ja, mello är undantaget då, men vi hoppas ju alltid att det ska smälla till:) Att man återigen får uppleva en Carola med Främling.

Vad än hans anledning är så kan det knappast vara det;)

Han ogillade att jag lade ut bilder på mig själv också, det var fjortisaktigt. Så… tja;)

Here we go:)

Bilder man skickar till kompisar när de frågar om man är klar:)

Den här, då vet folk att jag är klar om fem minuter.

Medan om de får denna, så handlar det om en kvart 😜

Jag är snabbare än en blixt, ja:)

Doris ville också vara med.

Och kattungarna ville inte vara sämre 🙂

Ibland måste man leka med Snapchats filter😱

Fjortis yes:)

Haha jaja jag kan inte låta bli när folk nästan ber om det;)

.

Men tillbaka en snabbis till mello… eller nä förresten! Skit i det.

Rekommendera en bra film i stället!!

Vi vill se nåt med action eller skräck, inget kärlekstrams eller komedi🙈

.

Nä det är för stökigt här nu, alla sitter och dissar och gormar om mello:)

Vi hlrs snart😘

Kommentarer

 1. Benny Björk

  Men nej…. Du ser inte särskilt ”sexy” ut I MINA ÖGON i rosa hår. Kul att du själv upplever det så. Men hur som haver så är jag högst förskräckt;!!;

   1. Benny Björk

    Skall jag släppa det som den brakfis du är? Släpp det själv och erkänna att du är INTE SCHYSST!!! JAG kollar in här för att se på syrran kurskamrat, jag tror att du har humor, du har det INTE, jag ber om ursäkt, levererar t.o.m. en förklaring….Du låtsas acceptera mig bara för att lägga ut ett nytt inlägg med vad opassande jag är? Jag fattar INGENTING!!!!

 2. Benny Björk

  Sen var det inte ditt ”förra inlägg” utan några inlägg tillbaka – din frågestund. Jag bad om ursäkt och du påstod att jag var ursäktad.

 3. Benny Björk

  Tråkigt…Jag som hann tro att vi fann varandra i humorn. Men av det här inlägget så fattar jag ju att jag aldrig mer skall glo in här. Det var humor! Du bekräftade det men tog det ändå som allvar ?

   1. Benny Björk

    Okej! Jag är SKITTRIST som bejakade ditt beteende och döpte om oss till furtisar! Ingen humor i det…Sen försökte jag att FÖRSTÅ DIG men nej så klart, inga poäng i det heller…

   2. Benny Björk

    Samt att jag tycker att DU är trist. Jag bjöd på humor, jag bad om ursäkt, jag hyllade dig – du hänvisar mig ”till en annan blogg”? Ja, TACK för ”hänvisningen”. Du är oförskämd! Vilket du säkert tror/tolkar som en komplimang.

    M.v.h

    1. Kristina

     Men herregud Benny, du är ju helt skruvad. Har du INGET bättre för dig än att söka kontakt/bråk med en främmande människa?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing