Okategoriserade

Ellos!

I annonssamarbete med Ellos

.

Ellos är ju nu en gång för alla favorit. Man har ju lite olika, mina tjejer exempelvis föredrar webbutiker som jag inte ens visste att de fanns, medan jag mer är en vanemänniska:)

Det är ju inte på något vis dåligt tycker jag, och konstaterar att jag bläddrat i Elloskataloger sen barnsben. De har liksom alltid funnits där, och på dåtiden så var det ju klädkatalogerna, som ju var det som fanns, som visade vad för slags nytt mode som var på väg. Man visste inget om kommande säsong när man slog upp katalogen, men när man bläddrat klart hade man en god uppfattning om hur man skulle klä sig. Strax därefter kom kläderna ut i butik:)

Alltså ibland känner jag mig så gammal:D men det är inte så himla länge sen. Internet har faktiskt inte funnits för evigt.

I alla fall. Ellos har hängt med med bravur på tåget, och jag tycker fortfarande att det är ett väldigt bra sätt att ha koll:)

Nu kommer ju vårens nyheter, och jag älskar att vårshoppa. Det har jag sagt förr, och kommer mest troligt alltid att tycka. Än så länge är det fortfarande långa byxor och kanske även långa ärmar. Här är några av deras nyheter som jag funderar lite extra på just nu.

Helt vanliga t-shirt, i både färg, och vitt behövs alltid. Det snyggaste som kan finnas, på både män och kvinnor är ändå en enkel vit tröja och svarta eller blåa jeans. Håller ni med? Det är aldrig fel.

Men jag är väldigt förtjust i rosa, det vet alla, och grönt. Den gröna med långa ärmar tycker jag är väldigt fin, och lika den ärmlösa. Och den i mitten högst upp med de utsvängda ärmarna som säkert har ett tjusigt namn:)

Vi måste titta lite närmare förresten, här den ärmlösa. Blommorna påminner så om något, ett mönster som ger mig feelgood på något vis. Flera toppar här.

Samma med det här mönstret. Jag kanske måste checka skallen, för jag gillar ju egentligen inte mönster, har aldrig gjort…eller så börjar jag bara bli gammal;)

Den här modellen är supersnygg!

Jag har flera jeans från Ellos, och nu behöver jag främst ett par blå, men även svarta. Jag har ett par svarta favoriter just nu, men det är nån form av cargobyxor med fickor på sidorna. Snygga som tusan, men vanliga helt enkla, tajta jeans är ändå svårslaget. Både de svarta och de ljusa blå från collaget här ovan har jag lagt i varukorgen:)

Så här ser de ut på närmare håll.

Egentligen är det allt man behöver under våren – ett par snygga jeans i valfri färg, och fina blusar/toppar i lite olika varianter. En rackarns cool skinnjacka och ett par gympadojor och man är good to go överallt.

Jag tittar ut genom fönstret där det regnar på all snö som vräkt ner, och längtar till våren…:)

Tack Ellos för framtidshoppet. Ja, eller shoppet kanske;)

Ni hittar fler nyheter på Ellos, toppar och byxor <–

In och hitta era favoriter 🙂

 

Kommentarer

  1. Annelie

    Föll direkt för den gröna, ärmlösa blusen. Klickade även hem den i svart. Plus några fler toppar 🙈 Tack för tipset! 😊

  2. Tess W

    Den är lösa är jättefin, jag tänker direkt på äpple blommor när jag ser den! De lösa bladen som singlar ner och bildar en vacker matta på marken och blommor som sitter kvar på träden, så vackert! .Stora kramar Tess W

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing