Okategoriserade

Trevlig kväll:)

Åhh vad trevligt vi hade i går kväll!! Snicksnack och skratt i sex timmar har en härlig inverkan på humöret, och det hänger kvar länge:)

Vi käkade på ett nytt ställe i stan, Egon. Supergod mat och det bästa av allt – ingen jäkla skithög musik som skvalar så man inte kan snacka. Det är så tröttsamt när man måste skrika i örat på sin bordsgranne och bara kan höra delar av samtalet. Vi går ju ut för att vi vill umgås, inte lyssna på dålig musik.

Så ett gigantiskt plus för det 🙂

Det här är riktigt gamla kompisar, det inser man när vi börjar fundera på hur länge sen nåt var.. och hamnar på 20+, ibland 30+ år…? Alltså hur galet är det inte? Men tja:)

Nu fattades några så vi får ju lov att göra om det snart. Vilken tur 😍.

I morse sov jag länge, precis som hela huset, sen bet lilla valpen mig i näsan så jag nästan skulle kunna trycka dit en piercing 😉

Jag hade så svinigt ont i nacken, eller halsmuskeln är det, så jag pallade inte att gå upp, utan svalde en Ipren och låg kvar och surfade, tills jag råkade somna i väntan på att pillret skulle verka;)

Men det är härligt att kunna slappa och slöa en hel dag. Vädret var urtrist så det lockade inte att ens kika ut genom fönstret. Fy fan. Det har kommit så mycket snö, och varit så fint ute, men nu regnar det och är för gräsligt.:/

Vad är vitsen liksom?

I torsdags var jag med kattungarna till veterinären, det var dags för andra vaccinationen och chippning, samt besiktning.

Jag har ju varit rätt säker på att Selma är en pojke, och nu är det konstaterat. Selma byter namn, till Sellman:)

Hon, eller han, lystrar ju till Selma så det fick bli nåt så likt som möjligt.

Men han är lika go för det.

Jag frågade också om Stumpans ben, eller brist på det snarare, hon hade navelsträngen virad runt det så det har blivit amputerat ovanför hasen. Jag är ju hönsig och vågar inte släppa ut katterna än, men det beror ju också på vädret. Svaret jag fick var att katter klarar sig på två ben:)

Skönt.

Nu är de chippade och jag ska anmäla dem, jag fick själv välja -Sverak eller Djur-id.

Nån som har koll på vilket som är bäst eller om det ens är nån skillnad? Det ena kostade pengar, det andra var gratis. Jag kanske kan anmäla till båda förresten 🙂

Jag har en mjuk transportbur, som en väska, som jag tycker funkar fint. Men den är lite trasig, inte så nån kan göra illa sig eller rymma, men så att den inte håller formen utan säckar ihop lite. Jag har funderat på att köpa en ny likadan för jag gillar modellen. Jag har två andra burar, som jag skulle kunna använda men det verkar som att djuren gillar väskan bättre. Den är ju mer skyddad så jag fattar. Idag så insåg jag att jag nästa gång nog behöver två burar, de ska kastreras och det innebär ju tratt. De kommer aldrig att rymmas i en;)

Dessutom så kommer de ju vara lite dåsiga av narkosen så de ligger nog utslagna. Det är om en månad ungefär så jag behöver börja kika. Men… så tänkte jag ett varv till… och kom på att jag nog faktiskt har ytterligare en bur i garaget 🙂

En såndär som är godkänd av flygbolagen att transportera djur i, och den är täckt på sidorna så den borde de gilla. Se där! Man ska aldrig kasta nåt;)

.

Nä men nu är det kanske dags att krypa tillbaka i sänghalmen, i morgon är en annan dag. Kanske med sol om man har lite tur. Förhoppningvis med träning:)

Vi hörs snart igen 😘

Natti natti

Kommentarer

 1. Jenny

  Är det 2 killar? Inte säkert de får tratt då våra fick ej det. Vi skulle bara ha koll så de ej skickade helt hysteriskt. Gick hur bra som helst.
  Anmäl till båda. Ska de va ute så är du helt säker på att de finns i register om det skulle behövas.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Det är robbans flickväns valp, och de är här båda två:)
   Alltså valpen är med sin matte, men får såklart gå lös i hela huset och är helt oemotståndlig😍. Alla gosar och myser.
   Men den är inte bortlämnad.

 2. Sofie

  Du verkar ta så bra hand om dina djur, det är skönt att se att det finns djurägare som tar ansvar. 😊 Fruktansvärt många katter som är hemlösa som folk bara dumpat när man tröttnat på det stackars djuret. 🙁

  Jag hade anmält till både Sverak och Djur id. 🙂 Sen, ett tips, vänta med att släppa ut dom tills dom är kastrerade, en ”olycka” med grannkatten kan ske väldigt snabbt. 😉

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   För mig är de fullvärdiga familjemedlemmar och sådana kickar man inte ut😍. De är fast med familjen hela livet:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing