Okategoriserade

Vabruari tips:)

Innehåller annonslänk för Meds

 

Vabruari. Ja, jag personligen vabbar ju inte, kan inte ens minnas senast, men det var nån gång på 90-talet:) I den här niobarnsfamiljen uppgår de totala antalet vabbdagar till max ett tjugotal skulle jag gissa, varav ganska många var när Corrinda brutit benet.

Men även om jag inte får några pengar för det så blir barnen, och jag med, sjuka. Det är ju oundvikligt liksom. Det är bara att härda ut. Och vara smart:)

Jag måste återigen hylla Coldzyme!! Det funkar på allvar. Och eftersom den är dyr i vanlig butik så beställer jag alltid.

Jag börjar spraya vid minsta tecken på förkylning och i nio fall av tio så avstannar den och jag slipper bli sjuk. Ibland missar man att börja direkt och då blir man dålig, men fortsätt spraya så går det över snabbare. I love Coldzyme, skulle lugnt kunna ha det tatuerat i pannan. Nästan:)

 

Nu görs det ju massor av reklam för Viruseptin, den kanske är bra, men jag har inte testat, och eftersom jag vet att Coldzyme funkar så varför byta. Den var dessutom dyrare. Har nån testat?

Jag vill att alla ska vara noggranna i tider av virus, för det är inget kul att vara sjuk. Håll det för dig själv:) Man ska normalt vara generös och dela med sig, men det gäller inte virus. Så tvättar vi alla händerna med tvål och vatten, gnuggar och gnor länge och väl, glöm inte tummen, och så kan vi gärna avsluta det hela med en touch av handsprit. Hostar och nyser i armveck, stannar hemma rekommenderat antal dagar/timmar och kurerar oss. Ingen tackar för att du smittar dem. Så är det.

Punkt:)

Kommentarer

  1. Rutan

    Hur mycket får du betalt för den reklamen (för förkylningssprayen alltså). Har en kompis som gick på marknadsföringen, den funkade inte alls.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      I det inlägget var det en annonslänk vilket innebär att jag inte fick speciellt Mkt pengar för det. Annonslänkar innebär att jag får en liten procent av folks totala inköpssumma, det handlar om kronor, ibland tiotals och mer sällan mer än så.
      Men, jag skulle aldrig hylla Coldzyme om JAG inte tyckte den var guld värd. Att du har en kompis som det inte funkade på… är det tillräckligt för att du ska tro det med hull och hår utan att testa själv? Och ”anklaga” mig för det på nåt vis? Hm. Märkligt. Jag vet att jag har motat så jäkla många förkylningar med Coldzyme att jag inte kan neka till att det funkar:)
      Men man kan inte spraya en gång om dagen, säga att det funkar inte och sen klaga. Jag sprayar ofta, säkert en gång i timmen😁och det funkar alltid. På hedersord. OM man startar direkt man anar att en förkylning är på gång vill säga. Det gäller att vara lite uppmärksam. Om jag inte har det hemma och förkylningen hinner bryta ut, så sprayar jag ändå och då vänder det snabbt, jag blir sällan sådär dyngförkyld längre tack vare det. Men att spraya en gång om dagen när man redan är förkyld..det funkar såklart inte.
      Så ”gick på marknadsföringen” kanske ska bytas ut mot ”använde den inte korrekt” 😜och då får man sällan resultat .

  2. samps

    fast carola liksom många andra bloggare går väl som egenföretagare och skulle mycket väl kunna vabba rent tekniskt, men just vabbandet praktiskt sett gör väl troligtvis ingen skillnad eftersom hon är hemma ”ändå” med barnen (även om/när hon jobbar/pluggar), så skulle jag tolka inlägget iaf?
    (såg sen att du redan hade hunnit svara själv, carola :))

  3. sara

    Jag blir typ aldrig sjuk själv, men köpte Coldzyme nån gång när sonen var sjuk, funkade inte alls. Sen är det ju inte så att man ”får” pengar när barnen blir sjuka, det är en ersättning för förlorad inkomst, som är mindre än vad man hade tjänat om man hade jobbat. Har man ingen inkomst av arbete får man ganska självklart inga pengar om barnen är sjuka. Man har ju inte förlorat inkomst.
    (Visst, man kan ta vab från studier, men vem skulle vid vanliga barnsjukdomar, det löser man ju)

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Nä så är det, men jag har haft föräldrapenning och då byts den inte ut mot vab, så massor av dagar för en bebis har gått till vård av annat barn. Annars hade jag ju sparat dem och använt vabpotten.
      Coldzyme!! Den funkar men man måste börja precis rätt tid, spraya spraya spraya!! Inte bara nån/några gånger utan riktigt ofta, sen förkortar den sjukdomstiden och det är ju lite svårt att bevisa:) Men jag ska inte försöka övertala dig, du kan ju tillhöra dem som är undantaget som bekräftar regeln 🙂
      Skönt att sällan vara sjuk utan medikamenter dessutom, det är ju det allts bästa ????

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting