Okategoriserade

Status oklart

Corrinda kom upp och in i vardagsrummet där jag låg och slösurfade på soffan med en filt uppdragen till hakan.

”Är du sjuk??”frågade hon oroligt och jag svarade att jag varit död om jag varit en man.

”Jaha, du är förkyld”?

Då var det slut på medlidandet liksom;) men vi skrattade gott en stund i alla fall. Sen låg jag där och funderade på om det verkligen var meningen att jag skulle behöva trolla med knäna för att fixa middag. Vi hade bara lite köttfärs kvar sen igår så jag hade tänkt fylla ut med linser och morötter och sånt men palla stå och greja. Gick igenom frysens innehåll i minnet och jodå vi har massor men det måste också tillagas. Så funderade jag lite på hur länge sen vi beställde hem pizza? Jag kommer inte ihåg faktiskt så det måste vara väldigt länge sen. Det är gott men alltså.. visst är det rätt ovärt i pris? Jamies vesuvio kan liksom omöjligen kosta 85kr i ingredienser… ?

Men, latmasken vann över snåljåpen idag.

Hemkört dessutom fast pizzerian ligger nedanför backen till vänster bara;)

Barnen trodde ju inte sina öron när jag frågade om det funkade, men ingen klagade. De fyra små äter på Ikea, donken, pizzeria eller restaurang varje gång det är umgänge och de lite äldre äter när de känner för det. Det händer relativt ofta att pizzabudet ringer på dörren och jag tror att han gått fel. Då är det nån tonåring som surat ur över middagen som serveras;)

Den som äter mest sällan är alltså jag.

Jag mulade i mig hela, men den där happyhappy feelingen infann sig inte, och den smakade inte speciellt mycket heller. No shit Sherlock, du är förkyld.?

Så nu kanske det dröjer nåt år till nästa gång;) Det är lagom.

.

Jag har bokat nya biljetter till fredag. Jag ska till Växjö på föreläsningar och behövde åka tidigare eftersom Ozzy skulle spela. Nu är han sjuk, och konserten flyttad. Eftersom de här dagarna är så givande så vill jag inte missa om det inte är nödvändigt. Givetvis hade jag icke ombokningsbara biljetter, för jag behöver inte boka om. Antingen åker jag de tider som är bestämt eller så är jag sjuk och kan inte åka alls. Eller så blir Ozzy sjuk..

För några dagar sen kostade en vägs resa mer än tur och returen jag redan bokat. Men nu hade de sjunkit till strax under 400kr. Så jag bokade en ny. Så, om nån behöver en tågbiljett mellan Växjö – Stockholm kl 15.00 (22/2)så hojta! Byte i Alvesta så det går bra att hoppa på där med 🙂

Avresa från Uppsala kl 04.54.. Jippie. Vi har ju dessutom sportlov. Eller dessutom.. det spelar ju ingen roll så, men jag tror att Växjö inte har vecka åtta?

.

Igår var alla barnen hemma och käkade tacos. Bästa dagen på länge:)

Jag har inte sett Jack på två veckor och det är alldeles för länge. Eller förresten så var de förbi och hämtade en tripp trapp stol i veckan men det var så kort att det inte gills.

Det var länge sen ni såg Jack, så var så goda :

Aningen misstänksam på varför jag satte en mobil i nyllet på honom:)

Han var hårt uppvaktad av djuren.

Valpen bits, som valpar gör, så hon fick hålla sig på avstånd. Hon fick såklart hälsa, nosa och snosa för hon är väldigt enkel att läsa så man ser när ett pirayaangrepp är på intåg:) Stumpan håller sig alltid på avstånd, men har sina favoriter, hos Corrinda ligger hon gärna i famnen och myser. Om jag tar upp henne i famnen så protestfiser hon, lite som en skunk 😉

.

Nu har vi genomlidit ännu en mello deltävling…man måste ju så man kan klaga sen;)

Nu blir det film med kidsen, vi kör Avengers, det är kvalitet det:):)

Vi hörs snart 🙂

?

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Mäh?? Jag var så säker ju ??. Men universitet har väl inga lov kanske, jag pluggar ju på distans och märker inte hur det är:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting