Okategoriserade

Uttråkade shoppingtips:)

Innehåller annonslänkar

 

Jag är sjuk, och jag har svintråkigt:) Jag har roat mig med internet, the great world of everything. Förut var Harrods stället som man kunde få tag i allt på, men just den affärs-ideén måste ha tappat lite i originalitet.

Jag menar, när man kan köpa ett getkranium på Jotex:)

Nej inte äkta, oroa er inte!

Eller en kruka med ett huvud, som inte heller är äkta 😉 En gång i tiden tyckte jag att sådana krukor var kul, men det har gått över..:)

Jag vet att många gillar elefanter, och då kanske den här kan vara av intresse, de var söta på riktigt:)

Min mamma samlar på elebumper, så kanske ska tipsa henne. Framför allt den lilla som ligger nästan på mage är ljuvlig:)

Sen alla dessa apor? De som är värre är de här förgyllda aporna från kolonialtiden..de som är ljusstakar eller bokstöd.. fruktansvärda. Den här är ju i alla fall lite söt.

En apa-kruka? Haha, ja med en sån liten suckulent i kan det ju vara nästan kul, men jag avstår nog.

Den här noshörningskrukan tyckte jag var rätt söt men den hade varit ännu finare som bara en prydnadsgrej. Men kanske att det kan bli bra med en blomma i också, vad tror ni?

 

Men denna tar nog priset idag, är det någon av er som vill ha en häst-vas?

Nu verkar det ju som Jotex har bara fula eller märkliga saker, men jag älskar dem:)  Speciellt deras sängkläder, för ett tag sen köpte jag det här påslakansetet i flanell det är fortfarande på rea, så passa på:) Det är så underbart att krypa ner i. Det är aldrig sådär kallt som det kan vara men heller inte varmt utan det känns bara mjukt och mysigt.

Jag har många påslakan/sängkläder, men jag har massa sängar också:) Plus en husvagn, och jag har fler enkelpåslakan än sådana här dubbla, så jag håller alltid utkik på rean, för jag är lite snål också:) Det här heter Christmas star men det funkar väl året om tycker jag, i alla fall på vintern:) Det är i satin, vilket ju är ljuvligt det med, men flanell är ett snäpp vassare på vintern.

En mindre bra sak med flanell är dock att alla hundhår och katthår fastnar:) Holy smoke!

Nej, nu börjar Superstars, om jag inte kan träna själv så kan jag i alla fall glo lite på de som kan;) Fasen snart kommer jag bli gnällig på riktigt om jag inte blir frisk, jag har varit risig i hela TVÅ dagar nu, vavavavava?? 😉 Haha, men det suger att vara skruttig.

Kanske, om det är nåt bra på tv, så slipper ni mig för i kväll;) men annars så hörs vi snart igen…

Hälsning från Sjuk och Uttråkad.

Kommentarer

 1. Pia

  Carola, om du skulle vara hemma i 17 dagar, tror jag att jag fått lov att avfölja dig för längesen.. vad ska du inte då komma med för inredningstips när det ser ut så här efter 2 dagar?😨😨😂😂😂😂

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Japp, mest troligt skulle jag tipsa om hur man knypplar bäst och kanske även hur man gör sitt eget vin;)
   Och såklart hur man på bästa sätt undgår att dammsuga genom att ta ur linserna och ta på tjocka tofflor 😉

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Jag tror att du inte läst här under åren för i så fall skulle du aldrig säga så. Det är inte min sak att tvinga en vuxen människa till att umgås med sina barn. Jag har gjort vad jag kunnat, och han VILL JU INTE!
   Hur kan du på allvar tycka att det är mitt göra?
   Han är nöjd. Han har valt detta helt på egen hand. Han har specificerat umgänget i antal timmar och exakt vilka dagar. Han har dragit det till tingsrätt för att få som han vill. Han har fått exakt som han vill.
   Och du tycker att JAG ska svälja stoltheten?

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Nej det går inte. Ungarna har sportlov och jag har ju bokat dubbla biljetter från Växjö på fredag. Plus att ni skulle tokledsna på alla inlägg om inget alls 😂😂
   Krya på dig!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing