Okategoriserade

Revelj klockan 03.40;)

Alltså vad är det som gör att vissa nätter går det bara inte att somna? Fast man är trött så klickar det liksom till när man släcker lampan och så blir man tvärpigg. Jag gick och lade mig rätt sent, långt efter midnatt men vad hjälpte det?

När jag nästan hade somnat så började tuppfan gala. Klockan tjugo i fyra! Godmorgon liksom;) Det är ju inte direkt ljust så jag fattar inte vad han ska tjoa om? De har byggt ett nytt hus till hönorna, mina grannar alltså, och det dämpar mkt bättre än det gamla, men jag hade fönstret öppet och det hörs ju klart och tydligt även genom stängda fönster :/ Det kändes som han satt på fönsterblecket ?.

Jag gillar mina grannar och även hönsen, de är mysiga och charmiga MEN INTE TJUGO I FYRA?. Han slutade ju aldrig heller utan gol säkert en halvtimme. För att sen tystna och börja om vid halv sex… då hade jag precis somnat… muntergök not.

Så idag är jag trött.

Jag har skjutsat pappa till sjukhuset, sen en sväng på Citygross och sen hem. Jag fick hjälp av barnen att packa upp. Lovelia hade bakat muffins ❤️

Så jag mumsade i mig en och sen tog jag med Lovelia och Jordan ut på hundprommis.

”Stå still, jag vill ta en bild!”

Nope.

Nästan all snö har försvunnit nu. Helt otroligt, och det känns som vår. Det kommer nog tyvärr bakslag men kanske inte, man kan alltid hoppas.

När vi kom hem gjorde vi något så glamouröst som att plocka bajs:)

Det har sina nackdelar att bara släppa ut hundarna. Men, de älskar att springa lösa så det får vara värt det. Jag tar sådana här rundor ett antal gånger i veckan. The glory of life;)

Sellman… alltså, jag orkar inte med honom. Han är så rolig!

Hans favoritlek är att leka med vatten. Antingen i badrummet där han själv kan slå på kranen (sensor) eller som idag i köket. Han kan inte bry sig mindre om att han blir blöt.

Jag har aldrig haft en sån katt förr, men det är väldigt underhållande. Jag satt och käkade frukost och kikade på honom 🙂

.

Snart är det dags att laga mat, och innan dess ska jag följa valpens exempel.

Hon är nyduschad efter promenaden och sover som en stock vid mina fötter. Jag ska bara blunda lite….:)

Hörs snart!

Kommentarer

  1. atina med 4

    Har du dragit ur sladden på valpen? 🙂
    Det ser ut som den har sladden vid halsbandet att ladda..
    Nä skojar bara men
    ibland kan det ju vara så på valpar
    på/av fullfart eller somna tvärt
    härligt med djur

  2. Sofia

    Men tupp får man inte ha i tätbebyggt område just för att dom stör om inte grannarna har godkänt. Hönor går bra däremot. ?

  3. Jenny

    Fy fasen, skulle bli galen. Tycker inte att man borde få ha höns i tätbebyggda områden..
    Älskar ditt sätt att skriva på, ge ut en bok, please!! Tack för att du förgyller mina kvällar ❤

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Tack snälla ❤️❤️Och jag blir galen 🙂 så det är tur att jag tycker om mina grannar, och att hönsen är supersöta dagtid ?

  4. Carola

    Vi hade höns och en tupp ett tag. Så länge dom var instängda på morgonen så var tuppen tyst…när vi släppte ut dom så blev det ett jäkla galande, då byns alla tuppar skulle bräcka varandra ? Det här var iofs här i Spanien, men tuppar är väl likadana i alla länder kan jag tänka mig ?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Den här tupprackarn är inte tyst, han får tvärtom akut golbehov dygnet runt 😉 Tur att det inte finns fler i området i alla fall ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting