Okategoriserade

Draktränaren

Innehåller reklamlänk för Welltours

.

Sådär ja, hemma igen!

Det klaffade väldigt fint med tåget på väg hem, så vi bara traskade från bion i lagom mak, och sen rullade tåget in:)

Draktränaren 3, hur var den då?

Barnen var så taggade, de älskar de här filmerna, och även serien som gjorts. Jag trodde att jag sett båda de tidigare men kan ha missat en insåg jag. Men det gör inte så mycket, speciellt inte om man kan fråga en mindre person om det man inte fattar:)

På sådana här fin-premiärer är det alltid fint fixat, de här minicupcakesen var så goda!

Vi var tidiga, och kom in relativt snabbt så det var bara att välja och vraka på platserna i salongen. Vi vill sitta långt bak i mitten, så det gjorde vi.

På dubbel-fåtöljer, alltså kramvänliga;) Jamie gosade såklart in sig och använde mig som kudde.

Filmen var, för att citera Jordan , ”En av de bästa filmerna jag sett faktiskt.”

Han har sett många, så det betyget är väldigt bra. Alla barnen gillade den, och med tanke på hur det skrattades i salongen bitvis, och även åhhhhhh-ades när det var gulligt, så gillade alla den.

Så, gå och se den, den har premiär på fredag:)

Jag ska ta med Novalie på bio hemma nån dag är det tänkt, men vi har inte kunnat enas om en film än:)

Sportlovet går alldeles för fort, speciellt som några dagar försvann i virusdimma. Men barnen roar sig och det är ju huvudsaken. Killarnas kompisar går på fritids nästan allihop, om inte alla, så de är ju hänvisade till varandra. Det brukar funka fint, och de varvar med att spela Fortnite och kolla på Youtube 😉 Haha och vara ute, för vädret är ju rätt härligt.

Jag scrollar på instagram och kan konstatera att alla andra är där solen är på riktigt:)

(Bild från Welltours instagram.)

Nån i Dubai, nån i Italien, en på Maldiverna?, och en annan på Gran Canaria. Dubai känns nästan som jag varit där, för så många av mina vänner har semestrat där, flera av dem återkommer dessutom så jag sätter det på reselistan. Syrran och jag valde ju bort det till förmån för New York och hade en ljuvlig vistelse. Ångrar absolut inte valet men är väldigt nyfiken, Dubai känns som det finns massa annorlunda och knepiga saker att se och uppleva. Har nån av er varit där?

Om (när) jag åker dit, så blir det trapporna upp i den där svinhöga byggnaden, Burj Khalifa:) Kan man ens det? Men Eiffeltornet gav mersmak i trappträning:)

När vi åker till Gran Canaria, ni, Mirka och jag så tror jag bestämt att vi ska leta reda på en bra trappa, låter inte det kul? De som inte vill springa /gå, får heja på:)

Kanske stå redo med en kanna sangria, eller bara kameran, haha?

Ni är ett gäng som har anmält er, och det ska bli så himla roligt!! Än finns det platser kvar så kom med nu:)

Bild från Welltours instagram ( Welltours)

Det finns ju helt klart höjder!

Jag vet inte om vi var tydliga med det, men vår tanke är att vi ska hitta på saker ihop när vi väl är där. Som trappträning;) men även långpromenader, det finns ju massor att välja på, både ”berg” och strand. Ta med vattenflaskan och kameran och sen går vi. Se och uppleva saker:) Vad vi väljer att göra är upp till gruppen. Fokus är Feelgood, och det kan vara olika för alla:)

Jag har varit på Gran Canaria förut, det klassas nog som stenåldern, måste ha varit 1987, eller möjligen 1988. Jag kommer ihåg att vi gick längs med strandkanten mellan två olika städer, eller samhällen, minns inte alls vilka, men det var långt, och superhärligt. Oerhört vackert. Och dagen efter hade jag sån träningsvärk i hälsenorna ?. Sån tur att vi ska yoga, det hade jag behövt då med 🙂

.

Welltour hälsar att om ni anmält ert intresse men sen inte hört något så kolla er skräpmail. Jag hittar massa kul i min, och ibland undrar man varför? Så mycket som vanligtvis kommer som det ska men ibland sätter skräpmailen klorna i dem… knepigt. Men saknar ni en bekräftelse eller likande , kolla där! Vill ni har mer info om resan så hittar ni det på länken ovan:)

Jag måste förövrigt skaffa ett par riktigt vassa sandaler tills dess. Min syrra och pappa hade ett märke förut som var nån slags trekking-sandal, väldigt enkel men gjord för svettigt och varmt. Måste kolla vad de hette. Höll i en evighet minns jag.

När vi var iväg i somras så fick jag så gruvligt mycket skavsår av mina. På konstiga ställen. Fötterna svullnar ju lite härligt i värme, och ihop med sand och saltvatten blev det skavsigt:/ Så tipsa gärna om bra sandaler, alltså gärna fotriktiga och stadiga, så man kan ha dem på äventyr:)

Eller nån annan lätt sko som funkar i sand, berg, city och allt däremellan.

.

Så, i dag är det torsdag!

Jag ska få finbesök och sen måste jag bli klar med en uppgift. Jag måste lämna tillbaka boken jag behöver för att kunna skriva den, så lika bra att ta det direkt. Den ska inte lämnas in förrän i mars men man kan ju vara förutseende nångång emellanåt 😉 Sen ska jag preppa för frukost på tåget på fredag. Jag har ju köpt på Pressbyrån förut och det är ju förvisso supergoda sandwiches men jag kan ju enkelt göra egna. Då får jag dessutom fler;)

Så smart, tog bara sex vändor innan jag kom på det, men skyller på att huvudet kanske inte är helt med sådär tidigt på dagen 🙂

Men nu, sova!!

Vi hörs snart igen?

Natti natti

(Bild från Welltours instagram)

.

Kommentarer

  1. Helena

    Jag har ett par keen-sandaler när jag vandrar och de är helt underbart sköna. Aldrig haft skoskav med dem. När det är riktigt varmt har jag teva-sandaler, de är luftigare och sköna men inte lika sköna som keen.

  2. Marie

    Kommer säkert finnas trappor 🙂 varit en gång på kanarieholmarna bodde i världens brantaste backe va sådär när man skulle upp från havet varje dag men de va under min otränade period i livet idag hade jag glatt traskat på 🙂 och på självaste julaftonen fick en stackare hjärtattack mitt i backen. Kanarieholmarna var inte riktigt min grej alldeles försvenskat tyvärr. Jag vill inte kunna gå in i affärer och köpa Wasa knäckebröd och kalles kaviar el Gevalia kaffe. Men att de sålde svenskt snus var jag överlycklig över då jag helt glömt ta med mig 🙂 Men jag hoppas ni får de underbart på er resa och att den blir lyckad 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting