Okategoriserade

Väskan!!

Innehåller annonslänk för Cellbes

.

Jag lovade att visa er väskan jag beställt från Cellbes, den jag var så nyfiken på när den låg på posten.

Och den infriade alla mina förväntningar, och mer därtill, den är så himla himla fin!

Visst?

Den är stadig, det gillar jag, tycker inte om när väskor faller ihop, och har perfekt längd på handtagen. Funkar att båda hänga över axeln eller i armvecket, och man kan såklart öven bära i handen.

Lite snirklig i överdelen men inte så det trillar ut saker. Den finns i naturfärg också.

Ganska stor, det står ett gäng gardiner i den.

Det är hissgardiner i två olika färger. En grå och en blå. Och ett par lila längder från rean 🙂

Om jag är nöjd??

Väldigt ❤️❤️

Nu ska jag försöka fixa lite och sen sova.. taxin kommer 04.30 i morgon bitti. Eftersom jag inte törs sova på pendeln, av risk att missa att kliva av på centralen, så bör det komma ett aptidigt inlägg?

Vi hörs snart igen ?

Kommentarer

  1. Sofia

    Åh, jobbar din syrra i sas huset i frölunda?! Gjort praktik där när jag pluggade till kock ☺ Tyckte om deras lokaler, ligger så fint vid vattnet ?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Glashuset:) fint men kanske lite opraktiskt om jag fattar rätt, kallt på vintern, varmt på sommaren 🙂
      Men snyggt , och hon promenerar ofta en stund på lunchen??

  2. H

    Tack snälla ? Man tror ju liksom att ”jaja, Danderyd ligger ju iaf norr om Stockholm. Hur långt tid kan transporten ta?”. Men ehm, tydligen ganska långt tid. ?
    Men bil får det bli, och sen jobbar jag väl i ett par år till innan jag försöker hitta något i Uppsala. Är ju mitt första jobb inom det jag är utbildad till också. Så vill ju också jobba kvar ett tag för att det ska se vettigt ut på mitt cv. Men ja, jag gillar ju som sagt jobbet iaf, tur det. Och jag virkar en del på tåget. 🙂

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Bra med sysselsättning på resan 🙂
      Syrran pendlar till Solna, och bara den vägen med bil kan i värsta fall ta snudd på två timmar, men även 40… så det är ruggigt olika beroende på övrig trafik 🙂
      Skönt att du trivs annars skulle det ju bara vara jobbig.
      ??

  3. H

    Jag var väldigt orolig för hur det skulle gå när jag tackade ja till jobbet får jag medge. Samtidigt hade jag inget val; jag var arbetslös och helt utan inkomst. Att då tacka nej till jobberbjudande som molekylärbiolog (det jag har masterexamen i) vore idioti. Det ÄR slitsamt, och inget jag egentligen skulle rekommendera. Jag har planer på att så småningom skaffa en bil, då skulle det ta drygt 1 h enkel resa. I dagsläget är jag hemifrån 12-15 h per dygn beroende på hur länge jag jobbar och när (…om…) tågen och bussarna går. Transporten tar (utan förseningar) 4-5,5h per dag (oftast 1 h längre på eftermiddagen än på morgonen pga väntan på byte).
    De flesta tycker att jag borde flytta. Men jag älskar Uppsala, och hoppas på att så småningom kunna få ett jobb i Uppsala när jag har arbetserfarenhet och inte konkurrerar på samma sätt med alla nyutexaminerade.
    Jag älskar mitt jobb dock, både arbetsuppgifterna och mina kollegor. Annars hade jag aldrig orkat.

    Ha en fin dag i Växjö! 🙂

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jisses människa, ????, en stor eloge till dig, och jag hoppas du kan skaffa en bil snart! Så lång resväg till jobbet är inte klokt men jag förstår dig fullt ut:)
      Grattis ändå till att du får jobba med det du vill ?
      Tack och ha en fin dag du med!!

  4. H

    Åker du 05.24 pendeln? I så fall åker vi samma. 🙂 Men antar att du åker 04.54 eftersom taxin kommer 04.30.
    Jag åker 05.24 eller 05.54-pendeln till jobbet varje dag (beroende på om jag måste vara på jobbet till kl 7 eller om jag kan komma fram 07.10 som jag gör med 05.54). Så beger mig hemifrån strax före 5 respektive tjugo över beroende på vilken pendel.

    (Ifall denna kommentar kommer dubbelt beror det på att mitt internet var bångstyrigt)

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      04.54?, obegripligt tidigt i min värld?Jag har sån respekt för folk som är ute så här tidigt varenda dag! Skulle möjligen tycka det var skönt att vara yrkeschaufför för det är lagom lite trafik ? God morgon !

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting