Okategoriserade

När jag ska iväg :)

Innehåller annonslänkar för Cellbes .

Jag tror att jag ligger rätt bra till i kampen om titeln som Skärmdumparnas drottning 🙂

Jag screenshotar allt. Ibland glömmer jag och givetjävlavis är det då tåget befinner sig i radioskugga just precis när man ska visa biljetten. Eller som i Alvesta, jag vet inte varför men där kan jag inte få upp mobilbiljetterna. Det brukar lösa sig med ett korkat leende och ett förlåt ?

I Stockholm har jag en halvtimme till godo på morgonen och nu ikväll nästan en timme…:/ Borde inte bokat hela vägen utan köpt på plats helt klart.

När man sitter på tåget mellan Alvesta – Växjö så köper man bussbiljett till campus. Och screenshotar vilken tid, så man inte ska råka glömma det;)

Och givetvis har man redan i förväg skärmdumpat vart på campus man ska vara:) och jag kommer ju absolut inte ihåg utan detta.

Inte ens med, utan jag tar fram mobilen femton gånger och kollar 🙂

Idag klaffade det så jag hade två minuter till godo när jag gled ner i stolen, och då hade jag hunnit på toa också 🙂

Jag var rädd att jag skulle bli sen och hade förvarnat läraren. Men jag kan inte ta mig ner tidigare, det går liksom inga tåg:)

Och flyga törs man ju knappt andas om här?Det är enormt tidsbesparande och dessutom billigare, men ändå väljer jag tåget.

Egentligen är det inte klokt, jag åker tåg i fem timmar dit, och sex timmar hem( idag valde jag ett konstigt tåg, snälltåget) alltså elva timmars resa. För sex timmars skola, varav lite raster och lunch 😉 Förstår ni hur kul det är??

Med flyg tar det en timme.. plus lite transport till och från flygplatser kanske jag hamnar på max fyra timmars resa.. så kom fan inte och jiddra när jag väl väljer flyg. ?.

.

Idag var det intressant som alltid, och så kul att träffa kursare och lärare. Jag skulle gilla att det var två dagar på raken bara, eller tre:)

Nu sitter jag då på snälltåget hem. Är det extra snällt eller vad? Jag tror jag frågat er förr, och fått bra svar, men nu har jag glömt bort:) Jag har vinglat fram och tillbaka till bistron , ett antal vagnar bort, med livet som insats. Inte mitt så mycket som de passagerares som sitter, tåget skakar och kränger så dant att de riskerar att få en trött brud i inte så lyxig förpackning i knät;)

Eller det är inget fel på förpackningen egentligen.

Cardigan

Ljusblå tröja

Sjal från me&i.

Älskar älskar älskar tröjan! Den är mjuk och tunn och helt ljuvlig, jag har den i blått och ljust gråmelerad:)

Cardiganen är super den med, jag gillar nitplopparna som gör den lite kul. Den är på rea:)

Cellbes har massor av kul kvar på rean, samtidigt som de fått in massa vårnyheter?? Så kul att kika och shoppa, jag visade er ju väskan igår, och jag köpt ett antal bordslampor med som ni ska få se.

Men nu slog tröttheten till! Jag måste dra sjalen över huvudet och slagga en sund 🙂

Vi hörs snart !

Kommentarer

  1. Jessica

    Jag tror snälltåg kommer från tyskans schnellzug, där schnell betyder snabb och zug betyder tåg. Så snabbtåg alltså. Frågan är hur snabbt tåget gick…

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting