Okategoriserade

Keen hjälp!

Innehåller annonslänk för Outnorth

.

Nu är ni flera som tipsat om Keen sandaler, så då kollar jag upp såklart. Det är helt klart snygga skor ( ja det är ju inte en Louboutin 😜utan ut-och-rör-dig-doja) som ser väldigt bekväma ut. Men det fanns ju hur många modeller som helst!! Vilken ska man välja?? Vad är det ni har?

Den här modellen som är som en klassisk sandal.

En mer skoliknande Den här har hälkappa vilket jag borde ha med tanke på min stackars uttrampade hälkudde.

Den här, fast den är nog samma som den rosa förresten 🙂

Den här fanns i andra färger men i svart funkar den ju nästan som hyfsat snygg till vardags. Den är en favorit hittills.

För er lucky people som kan ha slip in tyckte jag de här var fina och ser sköna ut!

Men de jag nog gillade allra mest är de här Bali Strap

Med täckt tå så man inte fastnar i små grenar, som är en paradgren;) men ändå väldigt luftiga.

.

Sen fanns det ju även riktiga kängor som var väldigt snygga.

Fanns lite olika varianter

En ännu ”nättare” vandringskänga vattentät och andas.

Och i form av vanliga gympadojor

Jag hittade de här på Outnorth och flera är på hyfsat bra rea:)

Jag har inte testat det här märket och vet inte hur de är så jag vågar inte beställa utan måste leta redan på vart i Uppsala man hittar dem i butik och prova först. För er som har normala fötter och går som folk är det kanske enklare 🙂 Jag blir så deppig varje gång jag måste skicka tillbaka😂.

Jag kan inte ha skor som är tunga och ”klumpiga” samtidigt som de måste sitta på ordentligt. De måste gå att reglera och måste även ha bra sulor. De här ser helt klart ut att uppfylla de kriterierna 🙂

Det var inte den billigaste dojan jag skådat men definitivt inte svindyra. Jag är dessutom van att få hosta upp rejält för att få en sko som funkar, speciellt sandaler. Å andra sidan, de brukar hålla länge 🙂

Jag behöver en luftig, bekväm, stadig sko som funkar i stad och på strand. Oavsett vad jag väljer så får jag ont till sist för en uttrampad hälkudde innebär att man i princip går direkt på hälbenet och det fattar ju alla att det gör ont. Men ju bättre sko ju längre tid tar det:)

Min skadade fot gör aldrig ont, mer än att tårna kan hamna i kläm. Jag har mycket sämre rörelse/ känsel i den;) Men om jag har tunga skor så blir det jobbigt i höften. Haha 😂 Det är fan inte lätt när det är lite svårt 🙈 Jag har alltså problem med båda fötterna fast på vitt skilda sätt. Varför ta en när man kan ta båda liksom;)

Vilken modell har ni som rekommenderade Keen och vart har ni köpt dem? Är de lätta och smidiga?

Och tipsa gärna om ni har nån annan variant på typ trekking-sandal!! Jag vägrar gå en sommar till i dåliga skor😎.

Kommentarer

 1. Ulle

  Hej Carola!

  Jag älskar Keens sandaler och jag har 4 par av den klassiska modellen – Venice.

  Som andra redan har skrivit, åk till en butik och prova dem. All lycka till och hoppas att du blir lika nöjd med dina Keen som jag är med mina! 😊

  Tack för en riktigt bra och rak blogg! ❤️

 2. Annika

  Mina pojkar tycker det är bästa sommarskorna. Vi har många par, bla de på översta bilden. Storleken är lite knapp tycker jag. Väl värd sitt pris. Funderar nu på ett par till mig själv oxå. Jag har Birkenstock kanske inte riktigt trekking men sköna sommarsandaler det oxå.

 3. Lotta

  Om man åker till en butik och provar varför inte köpa dem där för att gynna den fysiska butiken. Snart finns det inga butiker kvar för alla handlar på nätet!!!

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Det gör jag, om priset är samma. Är det dyrare i butik än online så köper jag på nätet. Men det jag menade här var att om jag vetat hur skorna var, hur de satt på foten osv, så hade jag kunnat passa på under rean. Med ex Skeetchers så vet jag vilken storlek och vad jag kan ha, men jag vågar inte chansa med ett för mig nytt märke för jag blir så besviken om jag måste skicka tillbaka.
   Jag vet att man bör gynna fysiska butiker och gör det, men skiljer priset på flera hundra kronor så gör jag det inte av den enkla anledningen att jag inte är gjord av pengar och för mellanskillnaden kan jag få ett eller flera par skor till, eller några matkassar.
   Butikerna jag köper på har dessutom även webshop så då kan de rimligen inte misstycka 🙂

 4. Helena

  Jag har den översta modellen, venice, och de är så sköna. Jag har problem både med fötterna och ryggen och de sandalerna är de enda skorna jag kan gå länge i utan att få ont. De klarar två dagar i ullared 🙂
  Jag tror att stadium säljer keen och xxl också.

 5. Anna Karin

  Jag har också den modellen som de rosa är i. Får lätt ont i hälen och de fungerar ett tag men inte längre stunder. Tipsar annars om Joya skor de är magiska för hälproblem. Inte de snyggaste kanske men så bra.

 6. Anna Ekström

  Hej Carola. Kolla på scorett på Gränby. Vet inte om de har just det märket. Men vet att de har sjukt bra skor och bästa personalen. Min dotter jobbar där😄. Det ligger i nya delen. Man glömmer lätt bort affärerna som ligger där. Lite dyrare men himla bra kvalite. Ha en fortsatt trevlig helg. Kram

 7. Britt mari

  Sandalen på första bilden har jag. Dom åker på i april och av i oktober. Det är en super bra sko. Jag har problem med knän och fötter och dom passar mig utmärkt. Längtar efter att få sätta på mig dom.

 8. Linnea N

  Jag har fyra keen. Alla funkar utmärkt för mig när min hälsporre är som värst. Även med stukad/bruten ringtå (den jämte lilltån) så var keen sandaler det enda jag kunde ha på den foten. Jag har två av de rosa översta, ett par barnskor st 38, och ett par som de rosa men med tunnare sula och mindre gummikant längst fram. Alla är jättemjuka och gåvänliga i hälen, bra hålfotsuppbyggda. När det gäller promenadskor/vardagsskor så prova Merrell de är också supersköna för dåliga hälar.

 9. Susanne

  Jag har köpt den rosa sandalen för att ha på mitt jobb och håller med om att visst är dom sköna men inte att gå i hela dagen. Får ont i hälen. Har däremot både skor och kängor Keen som är underbara att vandra i. Dessutom väldigt bra kvalitet.

 10. Karin

  Jag har den rosa högst upp. Visst, den är jätteskön, men jag har precis som du problem med hälen. Skon funkar om du inte ska vandra. Jag gick milspåret några gånger med den i somras, då fick jag ont trots mjukt underlag. Så ska du bara ha den till vardags så är den absolut ok. Men inte att vandra iväg med.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing