Okategoriserade

Jag visste det!

Det är livsfarligt att sola solarium!!

Hur kan det finnas så jäkla mycket skruvade människor?

Helt felvaggade, och kanske tappade en och annan gång med pannan i golvet också.

Jag solade solarium exakt tio gånger inför en solsemester på åttitalet, för då ”var man tvungen” det var snudd på att det rekommenderades för annars skulle man bli vidbränd efter en kvart i Spaniens obarmhärtiga sol;)

Varenda gång tyckte jag det var sjukt obehagligt att lägga mig där och dra ner taket, och sen ligga där i ett litet svettigt hett rör med svarta ploppar på ögonen, för tittade man blev man blind. Jodå, man blev det på åttitalet;) Varenda gång somnade jag och vaknade när skiten slog av med en smäll, och höll på att få hjärtslag vareviga gång.

Om jag sett en gubbe i taket dessutom ?Då hade jag nog dött på riktigt.

Efter att jag blivit riktigt jävla svinförbannad och mest troligt vridit nacken av idioten. Vad är det för fel på folk??

Va?

Ok, jag må vara kontroversiell nu, men jag skiter i att han kanske lider av nån störning, må så vara. Behärskning och sunt förnuft får man lov att ha ändå. Lås in dem och kasta bort nyckeln, så slipper vi har perversa rövskallar springandes lösa.

Jag kan vara för både dödsstraff och trippla livstidsdomar på 100 år styck också. I alla fall är jag helt för strängare straff. Folk får lov att uppföra sig.

Gosh! ??

Kommentarer

  1. Sanna

    Jag håller helt me dig! O det finns inga ursäkter för ett sånt beteende!! Nån som gör sånt borde definitivt inte få gå runt helt fritt. Men vet vad han gör här näst!? O strängare straff borde vi ha överlag. Sjuk hur det är nu!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting