Okategoriserade

Våren är här:)

Innehåller annonslänk för Jotex

.

Sharing is caring 🙂 och idag ska ni få en rabattkod av mig:)

Jotex har fått in så himla mycket fina vårnyheter att man kan fastna där hur länge som helst:)

Och förutom det har de ju alltid massor av snygga, smarta, prisvärda saker.

Det här fatet är jag väldigt sugen på att köpa och ha på mitt vita marmorbord, visst skulle det vara snyggt?

Jag älskar den här blomman, mamma har alltid haft sådana och det är verkligen Hemma. Heter den Monstera? Här hos mig trivs den inte… kanske är en sån sorts blomma som faktiskt vill ha vatten oftare än en gång om året ;)? men ett fat i fusk behöver inget vatten 😉

Och apropå blommor ??

Jag vill ha det här påslakanet! Och det finns tyvärr bara i enkel, jag har ju dubbelt:/ Men kanske att jag kan bädda med enkla i husvagnen…??

Man blir ju superhappy av det här, mönstret och färgerna! Min syrra kommer undra om jag slagit i skallen för jag gillar inte gult egentligen. På samma sätt som jag inte gillar halloumi eller kokos ?. Har alltid avskytt båda men nu minsann… mmm halloumi… mums:)

Samma mönster finns på metervara också så kanske kan jag ha det som duk?

Finns gardiner med, och kuddar och massa annat:)

Och eftersom jag egentligen inte gillar mönster heller ? så gillar jag de här gardinerna väldigt mycket.

Jag funderar på om jag kan ha dem i mitt sovrum, men i så fall måste jag flytta sängen från fönstret… kanske blir bättre i vardagsrummet ändå.

Jag måste fundera lite, men just gardiner har jag väldigt dåligt med. Jag fick kasta massor när den där översvämningen blev, och jag har väldigt många fönster 🙂

.

Hur var det nu med rabattkoden? Jo nu får ni 20% rabatt på hela ordern, inklusive mattor & möbler🙂

Kod: JOTEXSPRING (måste skrivas i versaler) och ni kommer direkt till Jotex HÄR ?◀️⬅️

.
Giltighetstid: 25 feb – 10 mars 2019
Villkor: Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Endast en gång per kund. T.o.m. 2019-03-10.

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting