Okategoriserade

Lat och trött

Lördag ändå, hörrni:)

Jag vet inte om det är sviterna efter förkylningen eller om jag bara är allmänt trött, men det är jag. Trött som en gnu. Varför nu en gnu ska anses vara trött?

I natt har jag sovit rätt kasst förvisso. Jag fick både valpen och Doris i sängen, en på varje sida, tätt tryckt intill. Varmt men mysigt:)

Jamie var orolig och vred och vände sig, suckade och pustade, för att till sist säga att han hade jätteont i magen:/

Där förväntar man sig ju det värsta och ser framför sig ett inferno med total lockdown av huset några veckor framöver. Men, bara han fick tala om det så kunde han somna sen. Sharing is caring 🙂

Och sen vaknade han pigg som en mört. För att köra vidare på djurreferenserna;)

Skönt!

Båda hundarna kröp närmare när Jamie var ledsen och så blev det ännu varmare och gosigare, och ännu svårare att sova?.

.

Igår var jag valpvakt, vilket ju inte är det minsta besvärligt egentligen. Jag har ju liksom redan en jycke att ta hand om. Men jag skulle iväg och träna och hon är inte van att vara ensam, plus att hon har blivit så satans påhittig och gör massa bus:)

Ett tag funderade jag på att boka av, men så kom jag på att Corrinda hade sen vecka i skolan, och inte skulle åka förrän halv ett. Jag kommer hem ett, så då funkar det ju. De ska ju kunna vara ensamma så man får ju lov att öva.

I torsdags var de inte ens ensamma och det såg ut så här:

Haha.

Jag har röjt sovrummet och i kassen är det massa pappersskräp.

I går bäddade jag sängen och ställde upp kassen i sängen för att inte valpen skulle nå, hon kan inte hoppa upp själv. Men det kan Sellman 🙂

Och efter att ha suttit vid köksbordet och funderat på vem i hela friden som prasslade, så smög jag in och såg Sellman plocka ut papper och snören och plast. Båda hundarna kommer rusande så fort man går in i sovrummet. Doris sitter och spanar på hönsen genom fönstret och valpen ville såklart också vara med.

Och sen var det varken bäddat eller ordning längre ?. Sellman älskar att busa med valpen, som ju inte är direkt varsam, men han njuter. Blir det för hårt så slingrar han sig loss och springer iväg:)

De är så jäkla roliga de här djuren.

.

Jag drog iväg och tränade och när jag kom hem låg alla och sov. Inga problem där inte.

Janelle messade och undrade om jag kunde hämta henne, Simon jobbade och hade bilen. Jag skulle ju ändå iväg och handla så det funkade såklart. För säkerhets skull så väntade jag in så barnen kom från skolan innan jag drog iväg. Med blött här efter duschen, men det är ju nästan sommar så..?.

Janelle och Jack följde med och handlade och vi snicksnackade konstant. Det är ju inte jätteofta som bara hon och jag ses, vi är alltid många. Så det var lite extra mysigt;)

Jack är ju världens snällaste unge. Och ja, man får säga att en bebis är snäll. Att hålla på och tvista det till att den skulle vara dum om den inte är snäll är liksom bara ett larv utan dess like. Trams.

Jack är snäll. Han sitter bara i bilstolen i kundvagnen och kikar, glad och nöjd. Happyhappy:)

Han fick smaka på gurka i sin smaknapp. Eller vad det kan heta? Jag gav den till honom i julklapp men inte kommer jag ihåg vad den kallas:)

En grej man trycker ner olika slags ätbara saker i en napp med hål i som han sen kan suga på. Mycket uppskattat:)

Han är sex månader nu.

Ett halvt år.

Märkligt. Mysigt. Mäktigt. ❤️

Han kan nästan sitta själv och han är stadig som en fura. Vill helst stå i knät och jazza, och är hela familjens mittpunkt.

Ljuvliga unge!

.

Igår var Patricia på konsert, Post Malone, och saknades, och Trixie var iväg på awesome friday på kyrkan. En grupp ungdomar som träffas och äter och hittar på kul saker med ledare. Älskar kyrkan, där vet man att det är ordning och reda, ingen risk för alkohol eller droger och alla får vara med. Ledarna är bäst:)

.

Simon kom och hämtade Janelle och Jack och efter att vi röjt så tog syrran och jag hundarna på promenad. Det var inte det minsta mysigt ute, kallt och snålblåst. Men att ha gympadojor i stället för vinterstövlar är rätt skönt ändå. Även om vinterjackan är på fortfarande 😉

.

Idag då? Vad gör ni?

Jag sitter i pyjamas, även fast jag varit uppe länge, men det är ju så härligt. Om nån timme ska jag byta om till träningskläder igen.. och satans jäklar! Just nu kom jag på att de ligger i tvättmaskinen!!! ?

Fan. Måste leta reda på torra!

Jaja, bara att göra det då.

Sen är det väl middag och mello. Och när det eländet är slut så blir det film 🙂

Och sen, sen kan man gå och sova igen?

Vi hörs snart!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting