Okategoriserade

Dagen då snön kom tillbaka.

Bah, jag tycker verkligen att det känns så onödigt att all tjusig snö som vi hade försvann. Bara för att ersättas av mer. Helt värdelöst.

Jag måste väl skotta också förstås men det toksnöar så just nu avvaktar jag. Snön är blöt och tung så jag ser inte fram emot det ett dugg.

Hundarna och Jamie är de enda som är happy, de är ute och leker:)

Jag har skjutsat Lovelia till och från en fotografering med basketlaget. Paketet med bilder kostar sen runt 500 spänn.. och jag tycker på allvar att det är svindyrt. Jag har inte köpt skolfoton på flera år av samma anledning. Herregud, vad ska man med alla bilder till ens?? Jag har en bunt på säkert två decimeter med skolfoton sen tidigare år, de ligger så snyggt i ett skåp?

De har för mig spelat ut sin roll, dessutom är de ju inte alltid ens speciellt bra.

Min nybyggda bod står där och fryser. Alldeles intill ligger en stor gren. Det tog tid innan jag såg från vilket träd den brutits av i stormen. När jag insåg att den kommer från trädet precis till höger om den.. och att den fallit så den borrat ner sig rejält i maken så kände jag att turen kanske varit på min sida för en gångs skull. Hade den ramlat på boden så hade taket fått rejält på käften. Jag är less på den efter att ha lagt ner massor av timmar på byggandet, så att laga ett tak hade varit surt. Kanske kan man sätta upp ett nät över ?? Ni vet sånt där som fångar upp fallande saker. Japp, jag spänner upp ett! Så kan kidsen ha det som klätterställning också. Några meter ovanför taket där, säkert och bra 😉

Jamie har tjatat på att jag ska pumpa hans cykel, och jag har sagt att det inte är cykeldags än. Igår hade han tagit saken i egna händer och försökt fixa. Idag kände han nog inte att det var en bra dag för cykling:)

Det är däremot en bra dag för att ligga i soffan och glo på tv:)

Jag tänker göra exakt det, möjligen med avbrott för att laga mat, men annars ligger jag kvar. Med sällskap 🙂

Blöta hundar som lekt ute i snön.

Vad gör ni idag?

Jag slår vad om att flera av er kollar på Vasaloppet ?. Innan jag fick för mig nåt så korkat skulle det vara minst sju söndagar i veckan. ??

Jag vet att både mina föräldrar och min syrra glor på eländet, men så gillar de sånt däringa tråkiga saker också.

Om jag får lite mer drag under galoscherna så återkommer jag lite senare idag:)

Hörs snart!

Kommentarer

  1. Johannah m. 5

    där mina barn går i skolan tar de gruppbild varje år och gör skolkataloger. Porträttbild tar de i fsk-klass, 3an, 6an och 9an. Ändå rätt bra för då har de ju vuxit en del mellan fotona. Sen köper jag inte alla kort utan bara en förstoring och den nyaste sitter främst och de äldre bakom, så de inte syns 😉 men ändå finns sparade .

  2. Carola P

    Jag har strö tittat på vasa loppet då min man alltid ska se det, men när det blev dax för femmilen så tog jag och tre av mina barn och åkte till en gympasal och spelade innebandy. Så mycke roligare men fy vilken träningsvärk jag kommer att ha i morgon.
    Jag har inte heller köpt några skolfoton på länge. Har några på dom äldsta barnen men inga på dom fyra minsta. Tror faktiskt att dom har slutat med enskilda foton här.
    Hur går det med må bra resan, blir vi tillräckligt många så den blir av? Hoppas, hoppas verkligen att den blir av.
    Ha en bra vecka. Kramis

  3. Karin

    Apropå skolfoton.. på tok för dyrt och vad ska man göra med alla drivor av bilder från 5 barn varje år? Dom hamnar i en låda. Många år sedan jag slutade beställa. Dessutom törs jag påstå att jag tar bättre bilder själv.

  4. L

    Å förresten skulle det räcka om de från ettan till nIan tog gruppbilder och att vid kanske två tre tillfällen ta porträtt ( men först efter att ha frågat föräldrarna)

  5. L

    Kollar ALLTID Vasaloppet och då får andra tycka att både jag och det är tråkigt ?
    Sen har det varit mat och läsning idag.
    Skitväder blev det med vitskit som ramlat ner i drivor.
    När man äntligen trodde det skulle ”solas” bort.
    Men så är det, härliga Sverige med dess sketna vårvinter ??

  6. Syster yster

    Skrivit lite protokoll och verksamhetsberättelser för golfdistriktet, lag upp tävlingar för golfklubben. Men jag startade dagen med att bada katten så nu är pälsen inte lika tovig längre 🙂 Och den här gången blev jag varken riven eller biten 😀

  7. Caroline

    Här har man slutat med individuella skolfoton. Så bra! De kostade bara alldeles för mycket, var inte ens särskilt fina och samlades på hög. Bra beslut av kommunen!
    Här snöar det också. Jag har tittat på Vasaloppet. Det är tradition. Och alltid hemkokt blåbärssoppa till. Blåbären plockade jag själv i somras. Annars har jag inte gjort något vettigt idag. Och tänker inte göra heller ?

  8. Karin

    Inget vasalopp här heller. Skulle aldrig falla mig in. Här i Karlstad regnar det, ingen snö än så länge. Trots regnet har jag varit ute och knatat en timme. Tvättat och hjälpt 11åringen att laga köttfärslimpa. Själv äter jag inte kött. Nu soffan, en stickning och gamla avsnitt av Det okända. Och kaffe. ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting