Okategoriserade

På väg:)

Jag är fortfarande lite dämpad i sinnet efter Luke Perrys död.

Men det är bara att acceptera och gå vidare, det är ju egentligen inte min sorg, det är hans familjs, anhörigas och vänners. Men det är sorgligt.

Idag fyller min syster år, och har tagit ledigt.

Vi tillbringar dagen på slalomskidor i Kungsberget:) Det är första gången på säsongen, som ju nästan är slut, jösses. I går plockade jag in skidorna från garaget, och sen hämtade jag pjäxorna från pannrummet. När syrran köpte nya pjäxor så klagade hon för killen i butiken att hon alltid frös om fötterna. Han föreslog då en sula som bygger upp lite, för pjäxor är ju så platta. Hon testade och skillnaden var enorm, så jag passade på att köpa ett par jag med. Dyra jäklar, 300 spänn. De har jag tryckt ner i pjäxorna och så hoppas jag att de är grymt bra. Jag får ofta ont i hälen när jag åker, och det är ju såklart delvis för att jag inte fått något stöd i hålfoten. Hoppas det känns bättre nu:)

Eftersom syrran shoppade loss så kände även jag ett starkt shoppingsug;), och slog till på ett par nya stavar, budgetvariant:) Jag använder stavarna till att staka mig fram om det är platt, och att hänga på i liftkön, till det behövs inga värstinggrejor. Mina gamla funkar, men är aningens för korta, kanske mest för att jag böjt till dem lite när jag satte mig på dem i en vurpa för många år sen;)

 

Jag ägnade sen en lång stund åt att leta efter först mina ytterkläder, och sen ryggskyddet. Corrinda lånade kläderna när vi var ute och letade med Missing People, så jag skyllde på henne när jag inte hittade dem, tills jag kom på att jag lagt dem i en låda. Aha. Oj då. Men ryggskyddet? Jag hade absolut ingen känsla av att ha lagt det eller hängt det nånstans, men letade på alla galgar i klädkammaren, det borde ju hänga där. Till sist messade jag syrran.

”Har du ryggskydden??”

Varför hon nu skulle ha det? Ett möjligen, men båda? Men jodå, de låg i hennes förråd. Bra när man har koll.

Men till sist hade jag allt, det mesta låg ändå där det skulle. Jag har köpt nytt underställ, och även nya skidbyxor, så det blir premiär för det. Och i fjällen förra året så köpte jag ett halsskydd på 75% rea, alltså nån fleecebuff av nåt slag, vi höll ju på att förfrysa hela ansiktet, hela kroppen, första dagen. Det var snöstorm och vi körde kanske sex, möjligen sju åk, sen var vi svårt åksjuka…och då önskade jag att jag lagt ner 2000 kronor på värsting- goggles:) Säljaren hade målat upp just det scenariot för att motivera priset, att man faktiskt skulle se nivåer och sånt även i snöstorm. Vi tänkte bullshit och köpte för 500 spänn eller nåt. Och blev sjösjuka;) Men vi åker inte i sånt väder normalt:)

 

Jag har engagerat alla kids för att kunna åka iväg. Corrinda har tidig vecka så hon kommer hem innan småbarnen. Doris klarar sig själv några timmar och valpen är hemma hos sig, så det skulle bli toppen. I morse kände Novalie sig lite småkrasslig i halsen, och stannade hemma. Ännu bättre, ja, inte att hon är sjuk, men ni fattar:) Corrinda får sen ta med Lovelia på bussen till träningen, hon coachar ju, och då är Trixie och Novalie barnvakter.

Alla ungar fick i uppdrag att hjälpa till med maten och sen semlorna. För det är ju fettisdagen!

Man måste äta semla då. Jag köpte bullarna igår, och så får de vispa grädde själva, mandelmassan hoppas jag räcker.

Syrran och jag stannar på en mack och köper på väg upp:) Det är tradition, semla eller nån mumsig bulle. Man måste fylla på depåerna:) Sen blir det kaffe och mackor för hela slanten, som vanligt så har vi inte tid att lägga på att sitta och käka nånstans i en evighet. Mest troligt avslutar vi det hela på McD i Sandviken. Det blir många smartpoints, (ViktVäktarna) men det blir även många aktivitetspoints:) Borde jämna ut sig i slutänden. Man kan alltid hoppas;)

Så, nu får ni kika på instagram, så lägger jag upp lite bilder från dagen där:)

Sen hörs vi snart igen!

Kommentarer

  1. Sanna

    Ha så kul!! ? meddela gärna sen hur underlaget va! Vi tänkte åka (jag, mannen o våra två kids) nästa helg (den 16) el den 23/3. ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting