Okategoriserade

Deadline närmar sig..

Innehåller reklamlänk

.

..och jag måste vara masochist av rang. Eller snarare trög kanske för hela veckan har jag suttit och glott på ett tomt dokument på datorn. Eller tre stycken närmare bestämt, med varsin överskrift.

Inte ett jäkla ord har velat komma och bli spinoff till en story. Nu måste jag, och ska snart hämta påfyllning av kaffet och sen plugga in lurar och skriva. Vad som helst, om det så bara är babbel, nånstans där finns ju de där två historierna. Dikten som ska skrivas däremot… 😱.

Tanken är att skriva fram till mello, och eventuellt efter. Det är ingen idé att försöka undvika den så lika bra att titta och slösurfa då;) Jag tror på John Lundvik som vinnare, möjligen Jon-Henrik, mahombi eller bishara, med stor ursäkt för stavningarna, jag orkar inte googla!🙈

Fasen, jag tror man kan spela på vinnare i mello va?? Jag Gört! Min eminenta magkänsla ska man lita på och jag befinner mig i ett vinnarflow ju, med fem kr i Vinst på Keno.. förvisso satsade jag 30kr men vafan 😉

Och hold your horses, när jag säger Spela, så handlar det om belopp långt under hundra spänn, jag är snål, ekonomisk, klok och negativ. Men man kan inte vinna om man inte spelar. Man kan dock vinna storkovan även på en insats av 25kr:)

Detta är ingen spelreklam det fattar alla hoppas jag 🙂

Men John bör vinna, för han är outstanding.😍

I morgon har jag en me&i visning kl 14.00 och ska köra Lovelia till basket på förmiddagen så jag vet att det kommer bli knappt om tid. Vill man komma så hojta bara:)

Men vet ni, jag ville inte bara klaga över min kassa karaktär utan även påminna er om att 20% på hela köpet hos Jotex gäller till och med i morgon.

JOTEXSPRING är koden. Så här fint blev det med mina två fat när Corrinda fyllde dem med frukt.

Min tanke var ju att ha det gröna inne på vita marmorbordet men det får vara så här nu, för det blev så fint. Mindre fin är torkyhållaren förstås men den sitter liksom fast där:)

Nu är kaffet klart…

Vi ses snart!

Kommentarer

 1. Emelie

  Alltså ni som klagar på reklam… Carola är extremt duktig på att uppdatera sin blogg. Självklart tycker hon det är kul, det märks i hennes sätt att skriva. Men varför ska det klagas så fort hon lägger in annonser för att också kunna tjäna pengar? Det är väl toppen att vi kan läsa hennes blogg gratis och hon tjänar pengar på det? Svider det så jäkligt för er att hon har en bra blogg som ger henne en inkomst? Vilka andra bloggar läser ni som inte har reklam? 🤔

 2. Norrlandsmamma

  Fattar också att det är så de får betalt. Men jag handlar aldrig via sånna länkar bla därför att vi handlar det som behövs,inte för att det är billigt eller kul byta inredning varje år. En del gillar det,en del inte. Men periodvis är det mycket reklamlänkar/samarbeten i de flesta större bloggar & då läser jag inte deras på ett tag. Enkelt då det blir väldigt orelevant läsning för mig,läser inte reklam som är lokal heller om det inte är något särskilt vi är ute efter. Att framföra kritik skriftligt är klurigt,jag vet de lägger ner mycket tid på göra bra blogginlägg (läser även de ibland som inte gör det & det märks skillnad ) men om vi bara slutar läsa utan berätta varför? Blir det bättre? Vi vill följa vissa bloggare för de skriver bra/nått vi är intresserade av & de vill kunna leva på det. Någonstans där måste det finnas en ”lagom”? Där de får betalt & vi kan leva med mängden reklam/samarbeten & fortfarande tycka det är ok läsa? F

 3. Jenny

  Jag gillar inte heller reklam, varken i tv, radio etc. Men jag ”kräver” heller inte att få läsa din blogg gratis, utan scrollar för det mesta förbi reklamen.
  Om det är möjligt skulle det vara kanon om du kunde göra separata inlägg med bara reklam, då är det bara för oss läsare att hoppa över det inlägget, som det är nu blandar du ofta in reklam i vanliga inlägg vilket gör att man lätt missar något när man scrollar förbi reklamen.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Jag är tvingad av lagen att skriva att det är reklam även om jag sen bara gör en kort länk, eller en påminnelse om en bra rabattkod. Så bara för att det står ”annonslänk” ”reklamlänk” osv innebär det inte att hela inlägget är det. Oftast tvärtom. Står det däremot ”i samarbete med” så är det mer enbart ett reklaminlägg. Så scrolla inte utan att läsa iaf snabbt, för då kommer du missa saker:)
   Och faktum är att det relativt ofta är bra tips jag ger er😘

 4. maria

  Förstår verkligen inte de som klagar på annonser i bloggar, förstår de inte att de är nödvändiga för att bloggare ska kunna fortsätta blogga
  Att det är så de får en inkomst o kan fortsätta förgylla dagen för oss läsare med sina inlägg
  Att blogga är ett jobb som vilket som men man får ingen lön, sin inkomst får man på reklamen, vill man äta, bo osv så är reklam en förutsättning
  Som läsare är det inga som helst problem att bortse från reklamen om den inte är intressant, samtidigt som man får tips på fina saker ibland, att som någon skrev aldrig klicka på en länk av princip är ju rätt dumt om det är något som man verkligen gillar 🙂

  Maria i Skåne

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Tack snälla för att du förstår ❤️❤️
   Jag personligen tycker det är kul när de bloggare jag följer tipsar och visar sina favoriter. Lite kanske det också beror på att jag vet att det ligger en hel del arbete bakom varje sånt inlägg, men även för att jag får inspiration och vet var jag ska leta:)
   Att av princip inte klicka på länkar är konstigt, det kostar ju inget för en själv men kan däremot ge en ett bra tips eller en fin rabatt. Men folk är ibland väldigt… ska man kalla det ”snål” kanske? Jag har ofta hört folk som istf att klicka på en länk till något de vill kika närmare på, ist googlar upp och scrollar runt och letar själva på hemsidan, allt för att inte bloggaren ska få de eventuella örena från ett klick 😳 Men som en äldre släkting ofta sa: vissa är så snåla att de gråter när de skiter 🙂
   Haha, jag klickar alltid på folks länkar, i slutänden brukar jag känna mig nöjd:)
   Tack 😘

 5. Nora

  Jag förstår att du måste få in pengar och jag tycker du får in reklamen snyggt i texterna. MEN jag håller tyvärr med nedanstående. Det är Jotex,Ellos och gud vet var i varje text. Oavsett vilket ämne.

  Tyvärr gör det att jag inte är en sådan frekvent besökare länge. Dessutom skulle jag aldrig av egen princip klicka på någon bloggares reklamlänk.

  Lycka till med ditt skrivande!

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Jag blir både ledsen och ganska irriterad när jag läser sånt här. Reklam är något som finns överallt men jag ska inte få ha det? Jag ska vara någon slags reklamfri zon på internet? Alla lite större bloggare har reklam idag. Men just jag ska avstå? Det här är mitt jobb, och jag av alla människor ska jobba gratis…🤔 Reklamen är det enda sättet jag får in pengar på. Pengar som jag sen köper mat till kidsen för. Jag väljer det jag gör reklam för noga och utefter vad jag tror kan vara av intresse för läsarna. Och givetvis så både gillar jag och står för det. Det är reklam på bloggen eller ingen blogg alls.
   Använd den fiffiga funktionen SCROLLA om det stör men samtidigt skriver du att jag får in reklamen snyggt…
   Nej jag blir nog faktiskt mest ledsen.
   Så jäkla jobbigt kan det omöjligen inte vara för någon av er.
   Gillar man inte det jag skriver då är det en annan femma.
   Men alltså Nora… vad fint att du för att liksom ta udden av din kritik smällde till med Lycka till på slutet… 😂😂 Fast jag är ändå ledsen, så det funkade inte.

 6. Hanna

  Jag har inte varit inne på din blogg på väldigt länge men tänkte jag skulle kika in igen. Efter att ha tagit del av ett större antal tidigare inlägg du gjort så inser jag att nästan allt du numer skriver är kopplat till annonser. Känns så tråkigt på något vis. Jag tyckte din blogg var bra tidigare men nu är det alldeles för mkt annonssamarbeten för att jag ska vilja fortsätta läsa.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Okey… vad vill du att jag ska svara på detta? Varför säger du det ens? Om du ändå inte läst på väldigt länge? 🤔
   Ja jag har reklam och öven massor av andra inlägg. Jag har inte ändrat hur jag skriver men helt uppenbart så dög det ändå inte för du har ju slutat läsa för länge sen? När jag inte hade reklam? Du liksom säger emot dig själv 😂😂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing