Okategoriserade

Ellos vårnyheter :)

I annonssamarbete med Ellos

.

Äntligen! Alltså ÄNTLIGEN! Det börjar bli dags att rengöra, putsa och fetta in vinterkängorna och ställa dem med raka skaft där man förvarar sina vinterskor. Jag kommer inte sakna dem:)

För nu är det hög tid att spana in sneakers och lättare skor, och såklart även jackor.

Lovely! ❤️🌸

Ellos har nu fått in massor av fina vårnyheter och jag har kikat.

Jag är ju så förtjust i rosa, och jag frossar loss så fort jag får en möjlighet:)

Den rosa jackan här ovanför hör till Ellos Pluskollektion, och har den p e r f e k t a färgen. Den långa kappan är inget för mig men mina tjejer älskar kappor, jag klarar inte riktigt av när det är långt, känner mig som en läkare i vit rock 🙈. Även om den är svart:)

Den beiga jackan tror jag fanns i en annan färg också och det är en fin modell, även om färgen är tråkig. Men snygg! Enkelt att matcha med det mesta:)

Den jacka jag gillar bäst från Ellos vårnyheter är ändå den kamo-mönstrade. ❤️ Det är supersnyggt till både svarta, blåa, vita, beiga och alla andra färger på jeans man kan tänka sig:) Kanske inte mönstrade;).

En sån ska jag nog beställa. Nästan helt säker men måste fundera lite till:)

Sneakers sen då, finns det något bättre? Jag är så glad att det är högsta mode med gympaskor till allt, för det är ungefär de enda skor jag kan ha:)

Givetvis är de båda rosa favoriterna, men det fattar ni ju:)

Leo , blommiga , lila , rosa/leo

Såklart finns det ännu mer nyheter på Ellos, jag har bara visat några få, så klicka in och kika ni mer, ni kommer direkt till jackorna HÄR och direkt till sneakers HÄR

Vårkläder är det roligaste som finns 🙂

Jag återkommer snart, lovar, ska bara skriva klart mina uppgifter ✊🏻✊🏻!!

Kommentarer

 1. Johanna

  Hur är kvalitén på Ellos jämfört med Lindex, HM, Kappahl och Polarn pyret? Köpte några barnkläder från ellos för åtta år sen och tyckte det va värdelöst. Trycket på tröjan försvann, den krympte en storlek och tappade formen efter först tvätten, typ. Efter det så har jag känt att Ellos kläder är värdelöst. Men som sagt en gång, för åtta år sedan. Om du jämför med kläder från ovanstående kedjor. Vart hamnar Ellos då?

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Jag tycker nog att kläderna är likvärdiga med det jag köpt, men i ärlighetens namn har jag mest shoppat ungdom och vuxenkläder och där är det mkt bra kvalité överlag. Men jag kan hålla med, förut var det sämre, men idag upplever jag det absolut inte så, tvärtom så ser jag ingen större skillnad på plagg från de olika kedjorna, ellos inräknat. Har inte kvalitén överlag blivit bättre överallt? Jag tvekar inte en sekund på att köpa från ellos pga kvalite idag:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing