Okategoriserade

Igår Me and I:)

Igår började jag återigen dagen med att skjutsa Lovelia till en basketsamling på andra änden av stan. Både på lördagen och söndagen tyckte jag att jag var så jäkla fiffilurig som körde genom stan, istf att köra omvägen jag brukar. Men helg förmiddagar är det ingen jobbig trafik inne i city. Igår när jag kom fram till polisstationen i slutet av Kungsgatan så slog det mig som en blixt.

Det är dubbdäcksförbud!!

Jag som ojar mig hela vintern över hur dumt det är, hade plötsligt glömt bort det…? Hur är det möjligt? Men jag tror att det är för att jag 1:bara kört på dubb i några år, alla andra år har jag haft dubbfria. 2:det blev vår 🙂

På tillbakavägen körde jag på gator där dubb är tillåtet. Pinsamt ju. Men å andra sidan, mina dubb i jämförelse med andra trafikanters totala ignorans och okunskap i trafiken… så är de peanuts. Det är inte som att stanna för gående på en av trafikljus reglerad gata där bilisterna har grönt och gångaren rött… eller som igår. Bilen framför mig svängde, vi hade grönt, samtidigt som gående så han stannade för att släppa fram dem. Sen stod han still och jag fattade ingenting? Varför? Jo, för han hade fått syn på ett rödlysen för en helt annan fil, som inte gällde oss…och inväntade att det blev grönt?? Folk kan verkligen inte köra bil idag! Och det värsta med det är, förutom att man riskerar liv och bil varje gång man kör, är att man börjar tvivla på sig själv.. Ska man kanske ligga i högerfilen när man ska svänga vänster?? Eller tvärtom? Eller ska man blinka åt alla håll och kanter i en rondell, eller inte alls? Eller kanske ska man skita i stopplikten nu för tiden, den kanske är omodern?

Ja ni med körkort fattar:)

Vart kommer alla trafikdårar ifrån? Tittar man in i bilen som gör fel så kan det sitta allt från en ungdom med uppenbart nytaget körkort till en äldre man som mest troligt kört bil sen han var 18. Ingen röd linje utan plötsligt kan ingen köra bil?

Tur ändå att jag är nästintill felfri i trafiken 😂.

Jag körde hem, och städade lite, och Janelle kom med Jack. Hon hjälpte till med röj och han var bara söt och glad. Han kan nästan sitta själv nu:)

Jamie vågar äntligen hålla i honom och är så stolt❤️

Runt två så droppade det in ett härligt gäng med tjejer och några barn, för nu skulle vi kika på Me&i kläder. Jag hade kollat på hemsidan och var inte det minsta imponerad. Men som alltid så är kläderna makalösa i verkligheten. De kan se ut som skräp men så får man på dem och inser att fasen det sitter som en smäck och det här mönstret jag totaldissade är svinsnyggt;)

Och som vanligt så hittade jag en hel del jag ville ha, och även beställde:)

Två kjolar och en top. Kan det bli vår nu?;)

.

Efter några trevliga timmar, en del nya bekantskaper och kaffe och provning, så åkte folk hem igen.

Det blev snabbmiddag, pasta och köttfärssås och sen barrikaderade jag mig med böcker och dator och skrev. Nästan klar:) Nu ska jag ta tag i resten!

Deadline i natt👊🏼.

Jag återkommer snart men nu ska jag hämta mer kaffe och försöka fokusera.

Ha en bra måndag! Solen skiner hos mig, hoppas den gör det hos er med ☀️☀️

Kommentarer

  1. Margaretha

    Men så underbart söt lille Jack är ,en riktig goding !
    Och fina morbror Jamie ,som ser så glad o lycklig ut också!
    Kram fr en som också är mormor!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing