Okategoriserade

I mitt förra liv var jag nog man;)

Jag har ju kvar en del ”rester” från mitt förra liv som man.

Jag är rätt manlig i mycket, eller snarare dålig på att vara kvinnlig kanske;)

Inte graciös eller kan nåt om makeup, inte så intresserad av drama😂😂 . Rensar avlopp, snickrar och klättrar på tak. Skitar gärna ner mig och är värdelös på att hålla ordning😇

I mitt förra liv som man så var jag nog sjörövare, kanske musketör eller möjligen cowboy. Typ revolverman a la Billy the Kid;)

I alla fall om man ska döma av den här Snapchat-manipulerade bilden:)

Mitt namn är Atos, en av kungens slajmiga musketörer😂

Eller som syrran tycker :

Han i Skönheten och odjuret, kan han heta Gaston? Pricklik.

Haha, jamen ibland fastnar man med de där filtren i en evighet och kan dessutom sitta och skratta käkarna ur led i sin ensamhet. Sådär så man väcker barnen och de yrvaket kommer upp och frågar om man är ledsen? ”Nä jag bara leker med Snapchat”

De är vana:)

Bästa är att man ofta blir snygg som satan med hjälp av filter. Ögonen blir stora och välformade, hyn slät som en persika och håret flawless. Man ser ut som Grace Kelly eller Marilyn Monroe eller annan valfri skönhet från dåtiden. Beautiful även när man är sitt absolut fulaste. Då blir man ju lite glad i alla fall. Tills man råkar ta en titt i vanliga kameran och får en realitycheck deluxe:)

Har ni slagit på kameran av misstag nångång? I läge underifrån? Alla dubbelhakor och allt i hela ansiktet hänger… och man inser med brutal skärpa att sådär ser man ut. Gosh, bäst att gräva ner sig.

Eller snabbt slå igång snyggfiltret och låtsas:)

Och ja, jag har pyjamas på😂😂

Det är det eller träningskläder som gäller just nu, jag går ut så lite som möjligt. Och måste jag så kan jag oftast ta det i samband med träning 🙂

Älskar den här fleecepyjamasen!

Nä, nu ska jag sluta tramsa och i stället börja vara lite kreativ!

Vi hörs lite senare:)

Hälsning från Gaston 😎

Kommentarer

 1. Angelica

  Lite skoj, men tänk på att alla korta människor som kollar upp på en får samma synvinkel som vi får när vi råka sätta på frontkameran underifrån :p

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Hehe stackars dem! Men då kanske man i alla fall håller huvudet lite högt och inte pressat mot bröstet för att kolla i mobilen…✊🏻✊🏻

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing