Okategoriserade

Tre timmar!

Innehåller annonslänk för cellbes

Mitt i all deppighet så landar ett mail i inboxen, Cellbes har tre timmars toppenrea! Mellan 11-14 IDAG!

30% på massa artiklar!

Jag kikar genast in och shoppar mig lycklig, det funkar delvis i alla fall 🙂

Cellbes , tack 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing