Okategoriserade

Som att vrida på en kran:)

Helt underbart att ta del av vad ni provoceras över😂.

Så mycket igenkänning på mycket och några få saker som jag aldrig ens tänkt på. Men överlag har många samma tänk så det är konstigt att inte alla exempelvis väntar tills folk gått av buss/tåg innan man går på.

Jag lade märke till det väldigt tydligt i både London och New York. Föräldrar har koll på sina barn och talar om rätt och fel, i stunden. De ser till så man som vuxen får gå före ( we let the ladies go first) . Unga människor reser sig för äldre, unga män är otroligt artiga, det hålls upp dörrar och man får helt tänka om från sitt normala sätt. Jag låter alltid folk gå före men gick man inte där så bad dem en gå med ett leende:)

Äldre män är också artiga. Alla är fan artiga:) I Sverige är artighet något bortglömt och det är fruktansvärt illa.

Jag har ett gäng till med provokationer men vi sprider ut det lite va:)?

.

Vet ni?

Jag har tränat sex tuffa pass den här veckan 🙂

Och.. jag kom inte ens ihåg det. Eller jo såklart men det kändes som det var fler dagar på här veckan än vanligt. Som att man haft vilodagar i mellan. Men nu ska jag vila på riktigt i morgon. 🙂 De tre senaste passen var tuffast, och idag kändes det som jag hade absolut noll ork i armarna. Benen kändes rätt okey men det tog slut direkt i axlarna. Men det är så jäkla Najs när träningen flyter! Precis lika onajs är det när det bara står och stampar, inget går bra utan man gör det bara för man måste. Det är då pannbenet behövs.

I de här bra perioderna så känner man hur man blir starkare och orkar mer och i och med det så kommer motivationen till att köra på. Den försvinner i tråkperioderna.

Men just nu så känner jag mig rätt stel;) det gör ont överallt, möjligen med undantag för…🤔… nä, jag har ont överallt. Punkt:)

.

Jag startade dagen med att bli överröst av valppussar, sen släppte nån ut hundarna på gården och sen in igen, utan den lilla detaljen att torka av dem… men det fixade de ju själva. I min säng:) Fy fan vilket grisigt väder det är ute! Bah!

Det funkade inte att försöka gömma sig under täcket utan det var bara att kliva upp. Lovelia skulle skjutsas till basket så det gjorde jag. Sen kaffe och plugg i några timmar innan det var träningsdax.

Alltså det var min dag:)

Nu sitter jag i fåtöljen framför tv:n och dricker kaffe och äter choklad. Det har jag förtjänat ihop helt klart:)

Jag ska se nån bra film men ska bara försöka komma på vad jag vill se, plus att det gärna kan lugna sig lite i huset så man får kolla i lugn och ro. Jordan erbjöd sig att vi kunde se en skräckfilm ihop, så det kanske vi gör. Jag har fostrat mina barn väl, alla utom Jamie, men det kommer nog, är skräckfantaster😈.

Ju läskigare ju bättre. Alla tyckte till exempel att IT, (Det) är skojig.. inte det minsta läskig, haha. Alla med clownfobi storknar. 🤡🤡 . Och ja, här skiter vi i åldersgränser. Jag vet vad de klarar, och skräck är inte ett dugg emot en Based on a true story film.

.

Vad har ni gjort idag? Har nån haft fint väder? Det har mest känts som världen är insvept i en grå filt, tycker jag. Kan våren ta överhand nu? För är det inte snö och sol så kan det liksom vara.

Jag tror att mina barn skulle haft umgänge med nån idag eller i morgon, nån som återvänt från Thailand då tydligen. Ingen blir väl förvånad att jag inte vet nåt?

Men nu blev nån sjuk. Oj så tråkigt. Eller nä jag kunde inte bry mig mindre såklart 😂. Nu får helgen rulla på enligt våra önskemål i stället, mycket bättre.

.

Nej jag måste hämta mera kaffe! Har ni nån bra action att rekommendera? Gärna på Netflix eller viaplay och jag tänker inte köpa den. Betalar ju för sjutton för att ha tjänsterna och det får räcka!

Ha en bra kväll nu!!

Jag kanske återkommer men annars i morgon 🙂

Kommentarer

 1. Helén

  Om du gillar action ska du kolla S.W.A.T och det är ju inte helt fel heller att de har snygga hotta karlar i den
  går på VIA PLAY

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Ok…
   Jag ska ”bara” kolla klart på SoA först, har typ två avsnitt kvar… haft det i flera
   År!!😂😂 Jag lägger The Americans på mentala kom-ihåg listan 👌🏼

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing