Okategoriserade

Fixa en dejt:)

Söndag morgon. Jag hade tänkt sova till lunch. Och vem vaknar early birdy? Jag hade förvisso ställt klockan på sju för att kunna boka ett pass på Friskis som släpptes då, men i normala fall så somnar jag om direkt. Idag slumrade jag en stund men fick ge upp mina långsovarplaner.

I stället ligger jag kvar i sängen, tänker fan inte gå upp innan lunch i alla fall;) även om jag är bra hungrig nu😂. Men att sköta mail, plugg och sånt går utmärkt i ryggläge. Jag har en jäkla massa skönlitteratur som ska läsas också, och så ska kursares texter kommenteras och text skrivas men det tar jag sen. Läsa böcker funkar såklart toppen i sängen, perfekt faktiskt för jag har ett stort fönster bakom mig så jag får bra ljus.

På min ena sida ligger Doris.

Svart som natten och svår att fota.

På andra sidan ligger valpen.

Det är otroligt mysigt❤️

Mindre mysigt nyss när valpen satte en tass på struphuvudet och lade alla sina kilon på, hon väger mer än Doris som nog ligger på 14 kilo. Det var högst obehagligt, minst sagt.

Men det är glömt nu:)

Sellman är den som står för det optimala söndagsmoodet:)

Den här katten alltså😍. Han är som en trasa, som man kan göra vad man vill med. Vad jag vet har han inga spår av Ragdoll i sig men uppför sig så. Älskar att bli buren, och man kan flytta honom hur som helst, han bara gosar ner sig igen.

Stumpan kan hon med.

Här ligger de i Trixies säng och jag är så tacksam att de är två. Hon är hans totala motsats, hatar att bli buren, och håller sig på avstånd. Hon tycker om att gosa när HON vill, och hon är busig som sjutton.

De ska kastreras första april. Hon går här hemma och skriker och han tittar på henne och fattar ingenting.

Må det hålla i sig tills dess så det inte blir nåt aprilskämt när vi kommer dit…😱.

Sen när de läkt så ska de få gå ut. Jag har inte velat släppa ut dem innan dess, rent krasst kan de ju sticka men mest för att vädret inte lockat mig att vara ute. Jag tror att man vinner på att vara ute tillsammans med katterna, så de kan utforska tomten i lugn och ro med sällskap innan de drar iväg. Fy farao… helst skulle jag ha dem inne men det är omöjligt. Vi lever med öppna dörrar på sommarhalvåret. Från april/maj till oktober står liksom dörrarna öppna mest hela dagarna. På vid gavel alltså:)

Stängda och kanske låsta enbart några timmar på natten.

.

Kommer ni ihåg att jag tipsade er om en kompis produktioner på Youtube för ett tag sen?

Jag vill med bestämdhet komma ihåg att han lovade att fixa en dejt med en kille jag var tokförälskad i som ung tonåring om filmen kom upp i 100.000 visningar. 😂

Så varsågoda, gör en insats. Det är ju ändå för en god sak:)

Killen i fråga var sångare i kompisens hårdrocksband och när vi var ute och käkade sist så pratade vi massor om att deras låtar faktiskt hade stor potential. Så varför inte följa i tiden och återförenas tyckte vi? Alla gör det ju:)

Jag vet att jag har en demo på kassett i garaget i en låda i ett hörn bakom väldigt mycket skit, bland annat ett gäng sängar som är omonterade och står upplutade mot det skåpet.. jag skulle vilja ha fram den. Men orka. Jag har ingen kassettspelare heller men det går ju att lösa. Betydligt enklare än vad det är att få fram kartongen med innehåll. Det bör finnas massa kul band där, blandband you know:) Inspelade från Trackslistan med tillhörande obligatoriska röster som bryts. Ni som var med ni vet👌🏼

Nej nu jäklar hungrar jag ihjäl snart, måste kliva upp.

Men har ni inget för er så kolla på filmen, den är bra:)

☝🏼☝🏼

Vi hörs snart!!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing